Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!
Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!

Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikan futbolu tarihinin en büyük oyuncularından Tom Brady, bir taraftara 1 Bitcoin verdiğini duyurdu. ESPN’e röportaj veren Brady, 600. touchdown topunu geri veren taraftara bir BTC verdiğini belirtti. Ancak uzmanlara göre taraftar topu geri vermeseydi en az 500 bin dolara satabilirdi.

600. touchdown topunu taraftardan 1 Bitcoin karşılığında aldı

Pazartesi günü, efsanevi NFL oyun kurucusu Tom Brady, ESPN’de bir Bucs hayranı olan Byron Kennedy’ye 600. touchdown topunu geri vermesi için bir Bitcoin verdiğini açıkladı.

Mike Evans isimli seyirci, topun ne kadar önemli olduğunu anlamadı ve touchdown’dan sonra Byron Kennedy’ye attı. Uzmanlar, Kennedy’nin 600. touchdown topunu elinde tutması halinde çok para kazanabileceğini söylüyor. Şayet Kennedy bekleseydi topu 500.000 dolardan fazlaya satabilirdi.

Tom Brady ve Tampa Bay Buccaneers, Bucs taraftarıyla pazarlık etmeye karar verdi ve onu bir ödül karşılığında topu geri vermeye ikna etti. Bucs ona iki imzalı Tom Brady forması, bir Brady kaskının yanı sıra bir Mike Evans forması ve krampon verdi. Kennedy ayrıca Bucs 2021 ve 2022 sezonları için iki sezon pasosu ve bir oyun topu daha aldı. Bahsedilen ödüllerin kabul edilmesinin ardından Tom Brady de 1 Bitcoin hediye verdiğini söyledi.

Brady, 2021’in makul bir bölümünde kripto para birimleriyle uğraştı ve Autograph adlı kendi NFT pazarını oluşturdu. Mayıs ayında Brady, BTC’nin100 bin dolara ulaşmasını desteklemek için sosyal medya profiline lazer gözlü bir resim ekledi. Haziran ayının sonunda, Brady ve süper model eşi Gisele Bündchen, kripto borsası FTX ile birlikte çalıştı. Eylül ayında ikili, FTX için 20 milyon dolarlık bir reklam kampanyasında rol aldı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin