ABD’de pek çok vatandaş devletin dağıttığı 1.200 dolarla kripto para alıyor!
ABD’de pek çok vatandaş devletin dağıttığı 1.200 dolarla kripto para alıyor!

Anket: Amerikalıların yüzde 42’si kripto para birimlerinin nasıl satın alınacağını bilmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CreditCoin tarafından yapılan yeni bir çalışma, Amerikalıların %42’sinin, nasıl satın alınacağını bilmedikleri için kripto para birimlerine yatırım yapmadıklarını ortaya koyuyor.

Amerikalıların yüzde 42’si kripto para birimlerine yatırım yapmıyor

Son zamanlarda CreditCoin tarafından kripto paralara ilişkin 1.000 ABD vatandaşı üzerinden bir araştırma yapıldı. ABD’deki yükselen kripto ekonomisine rağmen, araştırmaya katılanların %42’si kripto paraya yatırım yapmıyor. Bunun nedeni ise bu kişilerin  kripto paraların nasıl satın alınacağını bilmemesi. Katılımcıların %44’ü, kripto para satın alma zorluğunun en büyük endişesi olduğunu söylüyor.

Bununla birlikte, ankette kripto ekonomisine karşı büyüyen bir iyimserlik de görülüyor. Çünkü bunların %60’ı kripto parası olmayanlar ve bunları %75’i kripto parayı kullanma konusunda istekli. Katılımcılara 1.000 doları olsa ne yapacağı soruldu. Bu soruya %39’u parasını kripto paralara yatıracaklarını, %33’ü ilk önce bir ev alacağını, %28’i ise bir araba alacağını belirterek yanıt veriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin