Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı
Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı

Amerikalı ekonomist Vitalik’i bir ekonomi dahisi olarak görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

George Mason Üniversitesi’nde ekonomi profesörü Amerikalı ekonomist Tyler Cowen, katıldığı panelde yaptığı konuşma sırasında Ethereum ve kurucu ortağı Vitalik Buterin’den bahsetti.

Tyler, Bloomberg tarafından düzenlenen panelde, toplumda pek çok kişinin kimseden destek almadan farklı bakış açıları ile milyoner olduklarını ve bunun çok güçlü bir ortak deneyim olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

Geçenlerde Vitalik ile yaklaşık beş saat kadar vakit geçirdim. Şunu söyleyebilirim ki o tanıdığım en zeki insanlardan biri.

Amerikalı ekonomist Ethereum kurucusu Buterin’e övgüler yağdırdı

Ayrıca Vitalik’i hiçbir ekonomi eğitim almadan harika işler çıkaran önemli bir birey olarak tanımladı. Ayrıca, Vitalik resmi olmayan yazılar yazıp web sitesinde yayınladığı makalelere de dem vuran ekonomist, bu çalışmaların Nobel ekonomistleri tarafından tespit edilen karmaşık teknik sonuçlara sahip olduğunu ve Vitalik’in bunları tek başına çözebildiğini söyledi.

Tyler konuşmasında şöyle devam etti:

Ben profesyonel bir ekonomistim ve onunla ekonomi konuştuğumda, bu konuda yorum yapabilecek hatta benden daha iyi sonuçlar çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum. O olağanüstü bir adam.

Tyler’a göre Vitalik, aynı zamanda Blockchain teknolojisinin ulaştığı nokta ve teknolojinin eksik olan yönleri hakkında oldukça yeterli bir bilgiye sahip. Ayrıca Vitalik ile tanışmasının kendisi için büyük bir deneyim olduğunu da dile getirmekten çekinmedi.

Ethereum Vitalik’in ekonomi dehası sayesinde büyüdü

Tyler ayrıca Vitalik’in dehası ve Ethereum platformundaki “kullanışlılığı” arasındaki bağlantı hakkında da konuştu. Vitalik’in kendisine duyulan güvenden de rahatsız olduğunu söyledi. Bireylerin Ether veya Ethereum üzerindeki güvenlerinin çoğu Vitalik sayesinde oluştu.

Buna ek olarak, Profesör, Buterin’in oldukça bilgili olmasına rağmen bilge bir tavır sergileyip oldukça alçakgönüllü bir kişilik olduğunu söyledi. Böylece Vitalik, platformdaki hem güç hem de zayıflığın bir parçası olan Ethereum topluluğuna ilham kaynağı oldu. İlk olarak, toplumdaki bireylerin verimli bir şekilde koordine olmasına yardımcı oldu. Sonrasında ise platformun mekanizmasının resmi bir şekilde çalışması gerektiğinin bir işaret etti.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin