Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!
Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!

American Express’te Ripple (XRP) teknolojisinin potansiyelini onayladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

American Express (Amex), sınır ötesi ödemeler için Ripple (XRP) ürünlerinden xCurrent’in pilot testinin sonuçlarını açıklıyor.

“Ripple’ın teknolojisi uluslararası ödemeleri iyileştirme potansiyeline sahip.”

Wings of Change Europe konferansında, Amex’in kurumsal ödemeler genel müdürü Carlos Carriedo, Ripple’ın teknolojisinin uluslararası ödemelerdeki sorunları iyileştirme potansiyeline sahip. Carlos Carriedo konuya yönelik şunları söylüyor:

Pilot uygulama yaptık. Yerel olarak Santander ve Ripple ile sınır ötesi işlemleri yapmak için bir test yaptık. Sınır ötesi işlemler karmaşık ve yavaş olmaya devam ediyor. Ve birkaç saniye içinde, müşterilerimiz bu test aracılığıyla, dünyanın bir yerinden diğerine çok şeffaf ve kesintisiz bir şekilde para transfer edebildiler.

Ripple (XRP) teknolojisi sektörde fark oluşturuyor

Carriedo’ya göre American Express bir bütün olarak Blockchain teknolojisinde çok fazla potansiyel görüyor ve teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Carlos Carriedo konuya yönelik şunları söylüyor:

Blockchain kesinlikle baktığımız bir seçenek. Sadece size bir fikir vermesi için, Blockchain teknolojisine dayanan bir fintech laboratuvarına yatırım yaptık, sadece bunu daha iyi nasıl kullanacağımızı anlamak için… Gelecekte daha çok şey yapacağız. Blockchain’de bir teknoloji olarak ele alınması gereken pek çok şey var. Ama çok umut verici.

American Express ve Santander, Ripple ile ortaklık yaptı

2017 yılının Kasım ayında American Express ve Santander, ABD ve İngiltere arasındaki kart dışı işlemlerin hızını artırmak için Ripple ile ortaklık yaptıklarını duyurdu. Hem Amex hem de Santander, sonuçlara göre dünya çapında ortaklığı genişletmeye açık olduklarını söylüyorlar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin