İyiye mi alamet?: Peter Schiff Tesla-Bitcoin haberleri hakkında sessizliğini koruyor
İyiye mi alamet?: Peter Schiff Tesla-Bitcoin haberleri hakkında sessizliğini koruyor

Amansız Bitcoin düşmanı Peter Schiff’ten yeni BTC açıklaması

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bankası yakın zamanda kara para aklamakla suçlanan Peter Schiff, BTC 18.000 $’ın üzerine çıkınca Bitcoin’i eleştirmek için başka bir neden buldu.

Peter Schiff, blockchain tabanlı BTC değerini reddetti

Ünlü altın savunucusu Schiff, Bitcoin’i her zaman eleştiriyor. Ona balon diyor, düşüşleriyle alay ediyor ve yükseldiği zaman da değerini hafife alıyor.

Schiff, son tweet’inde, blok zincirinde doğrulanan ve saklanan verilere dayanarak Bitcoin’in değerine yönelik ilginç ifadeler kullandı ve blockchain temelli consensus mekanizmasını anlamsız olarak isimlendirdi.

Bitcoin işlem verilerini, bir kazıcının emeğini, yaptığı bütüne geri atılan kir miktarıyla değerlendirerek karşılaştırdı.

“Bitcoin’in değerinin, blok zincirinde kodlanmış bilgileri doğrulamak için gerekli olan geçmiş çalışmadan geldiği fikri saçmadır. Bir çukur kazmak için çok çalışırsam ve sonra onu tekrar toprakla doldurursam, emeğim ne değer yaratır? Değer üretmeyen çaba değersizdir.”

Chainstone Labs’ın genel müdürü Bruce Fenton, Bitcoin’in değerini oluşturan diğer faktörlere işaret ederek kısmen Schiff ile aynı görüşü ypaylaşıyor. Fenton,Proof-of-Work consensus mekanizmasına atıfta bulunduğunu ve ayrıca diğer birçok PoW tabanlı kripto paranın Bitcoin’den farklı olarak tamamen başarısız olduğunu belirtiyor.

Fenton, Bitcoin Proof-of-Stake mekanizması üzerinde çalışırsa, bu faktörün tek başına BTC’yi bu kadar değerli kılmayacağını vurguluyor.

Peter Schiff’in bankası soruşturuluyor

Peter Schiff’a ait Euro Pacific Bank, organize suç örgütlerine para aklama ve müşterilerin vergi ödemesini engelleme konusunda yardım etmekle suçlanıyordu.

Schiff, medya tarafından yapılan tüm suçlamaları reddetti.

Gemini borsasının kurucuları ikiz kardeşlerden biri olan Tyler Winklevoss, Bitcoin’in tarihte ilk kez 18.621 dolardan kapandığını duyurmak için Twitter’dan paylaşımda bulundu ve şu vurguyu yaptı:

“Bugün, Bitcoin ilk kez 18.000 dolar seviyelerinde günü kapatıyor.”

Ekim ayının sonundan bu yana Bitcoin, ilk olarak 16.000 $ seviyesinin üzerine 13.000 $ bölgesinden hızla yükseldi ve 18 Kasım’da 18.000 $’ın üzerine kısa bir yükselişin ardından, şu anda 18.600 $ seviyesinden işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Windows 10 Enterprise Satın Al

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir