"Şov yeni başlıyor!" Milyarder fon yöneticisi Bitcoin için çok umutlu

Altkoinler Bitcoin’in fiyatına çok hızlı cevap veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı (BTC) son 24 saat içinde yaklaşık 400 dolarlık bir artış kaydederek 9.200 dolara yükseldi. Bitcoin, yatırımcıların kısa vadede 10.000 dolara girmesine yol açabilecek önemli bir seviye olarak gördükleri 9.000 dolarlık bölgede hızını başarıyla sürdürüyor. Altkoinler Bitcoin’in fiyat eğilimini genel olarak takip ediyor.

Altkoinler Bitcoin’in fiyatına çok hızlı cevap veriyor
Altkoinler Bitcoin’in fiyatına çok hızlı cevap veriyor

Altkoinler Bitcoin’in fiyatından daha fazla artış gösteriyor

Bitcoin ve Ethereum gibi ana para birimlerinin dışında kripto paraları tanımlamak için kullanılan bir terim olan altkoinler olarak da bilinen alternatif kripto paralar, son birkaç hafta içinde pazardaki Bitcoin ve diğer büyük kripto paralardan daha iyi performans gösterdi.

Bugün 24 Nisan’da, en iyi performans gösteren altkoinlerden bazıları ICON (ICX), Ethos (BQX), EOS ve Kyber Network (KNC)’tür. Tüm bu ERC20 tokenleri, Bitcoin’e karşı yüzde 10’dan fazla kazanç kaydetti ve bu da yüzde 3 civarında kendi başına sağlam bir kazanç anlamına geliyor.

ICON’un günlük işlem hacmi 15.500 BTC’ye ulaştı

ICON’un günlük işlem hacmi 15.500 BTC’ye ulaştı. Bunun yaklaşık yüzde 50’si dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olan Binance’den, diğer yüzde 50’si ise Güney Koreli kripto para birimi borsası Bithumb ve Upbit’den gelmekte. ABD doları karşısında, ICON yüzde 16’lık bir artış göstererek piyasa değerini 1,5 milyar dolar ve günlük işlem hacmini de 145 milyon dolara yükseltti. Yatırımcılar son iki hafta içindeki artışı ICON’un 30 Nisan’da başlayacak olan ana platformuna bağlıyor.

ABD doları karşısında bugün yüzde 16’lık bir artışa rağmen, teknik göstergeler ICX için iyi bir satın alma sinyali göstermekte olup, hem katsayı hem de basit hareketli ortalamalar ICX için kısa vadeli bir eğilim göstermekte. Ancak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 72 ve Williams’ın Yüzde Aralığı (9) ile ICX için halihazırda aşırı alım ve mevcut güçlü mitingin ardından, küçük bir düşüşe işaret ediyor.

Bitcoin yükseldiğinde, altkoinler daha fazla yükselir

Tokenler genel olarak Nisan ayı boyunca güçlü performanslar sergiledi. Piyasada Bitcoin’in liderliği ile toparlanmaya devam ettiği için Ocak-Mart ayları arasında büyük düzeltmeler gösteren Ethereum bazlı ERC20 tokenlerinin kısa vadede büyük kazançlar kaydetmesi muhtemel.

Yatırımcılar son iki hafta içinde piyasada bir eğilim belirlemeye başladı: Bitcoin yükseldiğinde, altkoinler ve tokenler daha büyük marjlar ile yükselme eğilimi gösterir ve Bitcoin düştüğünde, altkoinler daha büyük oranlarda düşer.

Altkoinler genellikle Bitcoin’in fiyat eğilimini takip ediyor

Piyasa Nisan başından bu yana neredeyse 200 milyar dolar arttıysa da, kripto para piyasası hala orta vadeli bir toparlanma sürecinden geçiyor. Aşırı oynaklık ve belirsizlik nedeniyle, Bitcoin ve Ethereum gibi baskın kripto para birimleri piyasaya öncülük ediyor.

Yine de, altkoinler ve tokenler genellikle Bitcoin’in fiyat eğilimini takip ediyor. Bitcoin fiyatındaki yükseliş büyümesi altkoin yatırımcıları için büyük kazanımlara yol açacak. Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, Bitcoin’in bu ayın başlarında önemli bir seviyeyi aştığını ve baskın kripto para biriminin değerinin Nisan ve Mayıs ayları boyunca artabileceğini belirtiyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin