İşte BTC’ye karşı koyan kahramanlar: Altcoin’lerin sadece yüzde 4'ü Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi
İşte BTC’ye karşı koyan kahramanlar: Altcoin’lerin sadece yüzde 4'ü Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi

İşte BTC’ye karşı koyan kahramanlar: Altcoin’lerin sadece yüzde 4’ü Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, takip edilmesi zor bir varlık olduğunu kanıtladı. Mevcut 167 altcoin’den sadece %4’ü geçen yıl boyunca pozitif bir BTC geri dönüşüne sahip. Bitcoinist, ilk 100’de en iyi performans gösterenlerin arasında, BNB’nin yanı sıra 5 altcoin olduğunu bildirdi.

Bitcoin’e karşı koyan altcoin’ler

Kripto analisti Ceteris Paribus tarafından seçilen 167 altcoin arasından sadece altı tanesi son 12 ay içinde Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi.  İlginç bir şekilde, öne çıkan tüm kripto paralar, Binance’de işlem görmektedir ve hacminin büyük bir kısmı bu borsada bulunmaktadır. İşte en iyi kazananlar:

1. Chainlink

Chainlink, son 12 ayda BTC karşısında %637 oranında artmıştır. Aynı dönemde, Bitcoin de genel olarak %50 kazanç elde etti. Ancak, Bitcoin’in son fiyat düzeltmesi sebebiyle %18 oranında Chainlink üstünlük sağladı.

2. Holochain

Yaklaşık bir yıl önce Binance’te listelenmiş olan Holochain, geçtiğimiz yıl Bitcoin’e karşı %97 arttı. Chainlink’in performansı kadar etkileyici olmasa da, HOT sahipleri hala iyi sonuçlar alıyor.

3. Ravencoin

Ravencoin, sık sık fiyat artışları ile piyasada dalgalar oluşturuyor. Geçen yıl boyunca RVN, Bitcoin’e karşı %91 arttı.

4. Binance Coin

İlk üç kadar etkileyici bir performans göstermese de, Binance Coin Bitcoin’e karşı %31 artış kaydetti. BNB sahipleri yine de yatırımlarından iyi bir getiri elde ettiler.

5. Ren

Son 12 ayda Bitcoin’e karşı %28 artış gösteren Ren, blokajlar arasında izinsiz ve özel değer aktarımını mümkün kılan açık protokolü sayesinde saygın geri dönüşler gördü.

6. Enjin Coin

Oyun endüstrisini destekleyen Enjin Coin, BTC’ye karşı sadece %1 arttı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin