Bu altcoin'ler Nisan ayında yeni zirvelere ulaşmaya hazırlanıyor!
Bu altcoin'ler Nisan ayında yeni zirvelere ulaşmaya hazırlanıyor!

Bu altcoin’ler Nisan ayında yeni zirvelere ulaşmaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının kapitalizasyonu son 24 saatte 2.66 trilyon dolara yükseldi. Nisan ayında, kripto para piyasasında büyük bir ivme beklenmektedir. Özellikle Bitcoin halving etkinliği bu beklentileri desteklemektedir. Halbuki Bitcoin fiyatı, kısa bir düşüşün ardından 70.000 doların üzerine çıkmayı başardı ve yükselme eğilimini sürdürüyor. Yeniden artış trendine geçen Bitcoin, kripto piyasada yeni fırsatların açılmasına neden oluyor.

Bu yazıda, Nisan ayında yatırımcılara kazanç sağlayabilecek altcoinler ele alınacaktır. Altcoinler arasında, yapay zeka sektöründe öne çıkan AGIX tokeni, meme coin piyasasında yeniden ilgi gören PEPE token, son dönemde rekor seviyeye ulaşan AKT ve son olarak SPONGE V2 tokeni, henüz özel satış aşamasında olan ve büyük bir potansiyele sahip olanlar arasında yer almaktadır.

AGIX: Yapay Zeka Tabanlı Altcoinler Arasında Parlayan Yıldız

Yapay zeka tabanlı altcoinler, son dönemlerde tarihi zirveye oynayan altcoinler arasında yer almaktadır. AGIX de son dönemlerde yapay zeka alanında tarihe geçmeye devam etmektedir. Ayrıca yapay zeka tabanlı altcoinlerden olan FET, AGIX ve OCEAN’ın ASI adında yeni bir token daha çıkaracağı haberleri alınmaktadır. Bu gibi beklentiler ışığında gelecekle ilgili olumlu beklentilerle AGIX, tarihi zirvesine ulaşarak Bitcoin’i geride bırakan bir boğa koşusu ilan etmektedir. Aynı zamanda işlem hacmi bazında ciddi artışlar görmekteyiz.

PEPE: Meme Coin Piyasasında Öne Çıkan Yükselen Değer

Özellikle meme tokenleri arasında PEPE zirveye oynamaktadır. %739 oranında ciddi bir artış gösteren PEPE, popüler meme coinleri arasında öne çıkmaktadır. Bu artış PEPE’yi 3.23 milyar dolarlık piyasa değeriyle önemli bir konuma getirmektedir. Devam eden toparlanma rallisi ve artan FOMO hissiyatı, PEPE’nin tüm zamanlarının en yüksek seviyelerine yükselmek için ayarında olduğunu göstermektedir.

AKT: Yeni Tarihi Zirvelere Ulaşan Ancak Dikkatli İzlenmesi Gereken Altcoin

İlginç bir şekilde, AKT yeni tarihi zirvesine ulaşmış ve düşüşe başlamıştır. Ancak, alıcılar trendin tersine dönme emarelerini fark etmektedirler ve bu da onlar için başka bir alım fırsatı demektir. Dolayısıyla AKT’nin fiyatında, yukarı doğru bir çıkış, trend tabanlı Fibonacci seviyeleri dikkate alındığında beklenmektedir.

SPONGE V2: Yeni Stake Modeli ve Oyun Yaklaşımıyla Dikkat Çekiyor

Yeni bir stake modeline sahip olan Sponge’nin yeni versiyonu olan Sponge V2, stake edilebilir oyun modeliyle dikkat çekmektedir. Sponge V1’in olumlu sonuçlarının ardından Sponge V2 piyasaya sürülmüştür. Sponge V2 satın almak ve stake etmek oldukça kolaydır. Metamask veya Trust Cüzdanını kullanarak SPONGE tokenini satın alabilir ve ayrıca Staking Kontrol Panelini kullanarak mevcut tokenlerinizi V2’ye dönüştürebilirsiniz. SPONGE V2, ön satış yapmadan ve Binance gibi büyük borsalarda listelenmeden önce, oldukça büyük bir pazarlama bütçesiyle ve CEX’lerde yüksek likiditeyle yerel tokenini satışa sunmaktadır. Ayrıca tanınmış Play to Earn oyunuyla V2 tokenlerini kazanma fırsatı sunmaktadır.

Sponge V2 Ziyaret Edin

Sonuç olarak, Nisan ayında kripto para piyasasında genel bir yükseliş beklentisi hakimken, yapay zeka ve meme tokenleri gibi özel altcoinlerin tarihi zirvelere ulaşmaları olasıdır. Bu tür altcoinlerin performansı, genel piyasa iyimserliği ve Bitcoin’in performansına da yakından bağlıdır.

coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin