altcoinler
Altcoinler arasında fiyat düşüşüne sebep olan 5 kaçınılmaz neden!

Altcoinler arasında fiyat düşüşüne sebep olan 5 kaçınılmaz neden!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir haftadan fazla süren güçlü bir ralliden sonra, altcoinler son saatlerde bir geri dönüş göstererek,  hızlı bir düzeltmeye göstermektedir.

Altcoin döngüleri, daha düşük fiyatlara asla bir kayma göstermeden gitmezler. Birkaç istisna dışında, yükselişte devam eden bir gün genellikle daha düşük seviyelere çekilirken kademeli olarak iniş gösterir. Altcoinler hâlâ piyasa kapitalizasyonu artışında hâkimiyetlerini sürdürüyor. BTC’nin hakimiyeti ise orantılı olarak düşük seyrediyor.

Altcoinler alıştan satışta hızlı bir şekilde dönüyor

altcoinlerin, bir düzeltmeye maruz kalarak, fiyatlarının hızlı bir şekilde aşağıya indiğini görüyoruz. bunun piyasa tarafından kabul edilen bir kaç nedeni bulunuyor. Bu nedenleri sıralamak gerekirse, aşağıdaki gerekçeleri sıralayabiliriz.

Bitcoin’e dönüş

Bir coin BTC fiyatlarında zirveye çıktığında, bazı traderlar Bitcoini tek değerli para olarak gördüklerinden ve en iyi değere ulaştıklarını düşündüklerinde  kar satışları yapmaya tereddüt etmeyeceklerdir. Mevcut ralli, bir çok coinin yalnızca dolar cinsinden değil, Bitcoin’e karşı yapılan yatırımlardan elde edilen kazançlardan kaynaklanması bakımından da önemlidir. Bu, eğilim bir kez döndüğünde, traderların kar satışları yapacağı anlamına gelir.

Bot trading

Altcoin’in toparlanması, son düşük fiyatlara kıyasla güçlü olmuştur. Ancak bu kez, traderlar, uzun vade beklemeksizin kar elde etmek için istekli olabilirler. Piyasaların aniden tersine çevrilmesi otomatik satışın tetiklenmesinden kaynaklanabilir.

Altcoin projelerine güven az

Hemen hemen her sıcak coin için, teknolojideki kusurları veya ürün eksikliğinden tedirgin olan şüpheciler vardır. Bazıları için, altcoinlere sahip olmanın kar elde etmekten başka anlamı yoktur. Bu nedenle, altcoinler, güçlü bir topluluğun varlığı elinde tuttuğu ve kolayca satılamayacağı birkaç istisna dışında sonsuza kadar yükseliş içinde olmayabilirler.

Daha iyi olanaklara taşınmak

Altcoinlerle çalışan neredeyse hergün gerçekleşen yüksek montanlı alımlar, başka bir “uyuyan” haline gelmiş gibi görünen bir varlıktan diğerine geçmek makul bir strateji gibi görünebilir. Büyük borsalarda hali hazırda mevcut olan düzinelerce coinlerle, belirli bir varlığın her zaman daha iyi performans göstereceği zamanlar vardır.

Çeşitli trader topluluklarının etkisi

Bir coinin etrafındaki heyecan, ticaret topluluklarını farklı şekilde etkiler. Asya ve ABD yatırımcıları farklı varlıkları tercih edebilir. Aynı zamanda, bir piyasadaki fiyat düşüşleri diğerlerini de etkileyebilir.

Hiçbir varlık sonsuza kadar değerini arttıramaz. Ve şimdiye kadar, coinler yükseliş eğiliminde olduklarını göstermiştirler. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda piyasanın alışılmış davranışları göz önüne alındığında, Mayıs ve Haziran aylarında fiyatlarda daha büyük artış beklenmektedir. Ancak, patlamanın tam hızı ve olası büyüklüğü  bilinmemektedir. Yatırımcıların kendi durum tespitini ve araştırması yapmaları ve hedefledikleri fiyatlar doğrultusunda stratejilerini belirlemeleri en iyisidir.

cryptovest

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin