fang winklevoss
Winklevoss kardeşler FANG’in iki yıl içinde kendi kripto paralarını çıkaracaklarını düşünüyor

Winklevoss kardeşler FANG’in iki yıl içinde kendi kripto paralarını çıkaracaklarını düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler ve Cameron Winklevoss, CNBC’ye verdikleri röportajda çarpıcı öngörülerde bulundu. İkizler, 2021 yılına kadar FANG -Facebook, Amazon, Netflix ve Google’ın kısaltması- gibi dev şirketlerin kripto para alanındaki projelerine hız vereceklerini iddia etti.

Facebook’un Libra kripto parası hakkında konuşan, kripto para alım satımı ticaret platformu Gemini’nin ortak kurucuları olan ikizler, diğer teknoloji devlerinin dava açmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu söylediler

Tyler verdiği demeçte “Öngörülen her FANG şirketinin önümüzdeki iki yıl içinde bir çeşit kripto para projesi olacak” dedi.

Bir ödeme protokolü olarak Libra henüz başlatılmadı. Ayrıca düzenleyici engelleri proje için sorun olacak gibi duruyor. Özellikle ABD’de bir kaç kaynak, geliştiricilerin projeyi durduğu yönünde alarm veriyor.

Libra konusunda bankacılık sektörünü etkileyecek endişeleri var

Endişeler, Libra’nın bankacılık sistemini devre dışı bırakma potansiyeli üzerinde yoğunlaşıyor. Bunun tersini savunan kripto para savunucuları ise bankacılık sektörünün gelir kaybı konusunda aşırı endişeli olduğunu düşünüyorlar.

Perşembe günü, Bitcoin (BTC), tecrübeli bir ABD milletvekilinin Libra ile ilgili yeni endişelerini iletmesinin ardından, yüzde 10 değer kaybı yaşadı.

Bununla birlikte, Winklevoss kardeşler için, düzenleyicilere karşı dik duruş, piyasaya sunulan her türlü tepki finansmanın sağlanmasında kilit rol oynamakta.

Winklevoss kardeşler Libra’ya sıcak bakıyor

Birçoğu hiçbir zaman kripto para olmadığını söylese de, ikizler Libra’nın Gemini’de alım satım işlemlerini kolaylaştıracağını, açık olması ve yasaklayıcı kısıtlamalara tabi olmaması gerektiğini savunuyorlar.

..Libra’yı ciddi şekilde değerlendiriyoruz ve karşımıza açık bir protokol olarak gelirse bir gün platformda listelenen bir varlık olabilir; bu mümkün.

FANG ‘in kripto yaklaşımı konusunda beklentiler artıyor

Bu hafta başlarında, piyasada bilinirliği yüksek bir Bitcoin savunucusu Tom Lee, teknoloji devlerinin dijital para endüstrisine katılımıyla ilgili benzer bir öngörüde bulunmuştu.

Tom Lee, CNBC’ye, “Facebook ve muhtemelen FANG şirketlerinin kendi dijital paralarını oluşturacakları gerçeği, dijital paranın varlığını devam ettireceği fikrini doğrulamakta” ​​şeklinde bir yorum yaptı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin