Bu altcoin'in yakın gelecekte yeni zirvelere ulaşması bekleniyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin'in yakın gelecekte yeni zirvelere ulaşması bekleniyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin’in yakın gelecekte yeni zirvelere ulaşması bekleniyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünkü Polkadot fiyat analizi, altcoin’in yüzde 7,26 düştüğünü ve 20,09 dolardan destek bulduğunu gösteriyor. Fiyatların yakın zamanda artması bekleniyor ancak kısa vadede düşüş eğiliminin devam etmesi bekleniyor.

Polkadot için günlük oynaklık %3,13. MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında ve fiyatların yakında yükselmesi bekleniyor. RSI göstergesi 42 seviyesinde ve fiyatların yakında düzelebileceğini gösteriyor. Orta vadede fiyatların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor.

Polkadot (DOT), merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesini sağlayan bir blockchain platformudur. Polkadot, farklı blok zincirlerini birbirine bağlamak ve birbirleriyle etkileşime girmelerine izin vermek için tasarlanmıştır.

Polkadot price analysis: DOT/USD price declines to $21.06 as bears maintain control 2

Polkadot fiyat analizindeki düşüş eğiliminin kısa vadede devam etmesi bekleniyor. Altcoin, 20,09 dolarda destek buldu ve yakında yükselmesi muhtemel. Altcoin’in uzun vadeli görünümü olumlu ve gelecekte yeni zirvelere ulaşması bekleniyor.

4 saatlik fiyat grafiğinde Polkadot fiyat analizi: DOT 20,09 dolardan destek istiyor

4 saatlik grafikteki Polkadot fiyat analizine göre, altcoin 10 Ocak’ta 24,06 dolara ulaştığından beri düşüş eğiliminde. Piyasanın kontrolünü ele geçirdikten sonra ayılar, şu anda destek aradıkları fiyatları başarıyla 20,09 dolara kadar indirdiler. Bu desteğin altında bir kırılma, altcoin’in bir sonraki acil destek olan 18,14 dolara düştüğünü görebilir.

Bununla birlikte, bir yükseliş kırılması, fiyatları bir önceki en yüksek seviye olan 24,06 dolara veya daha yükseğe kadar geri götürebilir. Göstergeler şu anda karışık sinyaller veriyor ve RSI şu anda ayıların avantajlı olduğunu gösteriyor.

Polkadot price analysis: DOT/USD price declines to $21.06 as bears maintain control 3

Göstergelere göre boğalar piyasayı kontrol ediyor. RSI 30’un altında, bu da fiyatların hâlâ düşebileceğini gösteriyor. MACD hattı, alım kıtlığını teyit eden satış bölgesinde bulunur. Basit Hareketli Ortalama (SMA), 50 SMA’nın 100 SMA’nın altında olduğu bir düşüş eğilimini de gösterir.

Polkadot fiyat analizi: Sonuç

Polkadot fiyat analizi, piyasanın hâlâ düşüş trendinde olduğunu ve piyasa duyarlılığı değişene kadar devam etmesinin muhtemel olduğunu gösteriyor. Boğalar, son birkaç aydır başaramadıkları ana direnç seviyesi olarak 21 doları aşamadı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin