Cardano kritik dirençle karşı karşıya! Aşılırsa bu seviyeleri geri almaya hazırlanıyor!
Cardano kritik dirençle karşı karşıya! Aşılırsa bu seviyeleri geri almaya hazırlanıyor!

Cardano kritik dirençle karşı karşıya! Aşılırsa bu seviyeleri geri almaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, piyasada son birkaç gündür tanık olunan bir yükseliş eğilimi gösteriyor. ADA fiyatı 1,2 dolar seviyesinde dirençle karşılaşmadan önce 1,18 dolar seviyelerine yükseldi. Bu direncin üzerinde bir kırılma, ADA fiyatının yakın vadede 1,50 dolara yükseldiğini görebilir. Dikkat edilmesi gereken temel destek seviyeleri 0,98 ve 0,90 dolardır. Bu seviyelerin altında bir kırılma, ADA fiyatlarının 0,70 dolara düştüğünü görebilir.

Cardano price analysis: ADA trades at $1.18 as the bullish trend follows 1

Piyasadaki genel hava yükseliş eğilimini koruyor ve bu, ADA’nın yakın vadede yeni zirvelere yükseldiğini görebilir. ADA son 24 saat içinde 1,12-1,19 dolar aralığında hareket etti ve şu anda kripto piyasasının değerine göre 7. sırada yer alıyor.

Son 24 saatte Cardano fiyat hareketi: ADA fiyatları 1,2 dolarlık direnci kırmaya hazırlanıyor

Son 24 saatteki Cardano fiyat hareketi, ADA fiyatlarının günlük grafiği 1,12 dolardan açmasıyla devam eden bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Boğalar, 1,2 dolarda dirençle karşılaşmadan önce fiyatları yükseltmeyi başardı ve 1,19 dolara ulaştı.

ADA şu anda daha düşük bir düzeltme yapıyor ve 0,98 dolardan 1,19 dolara yükselen son yükseliş hareketinin %38 Fibonacci geri çekilme bölgesini test ettikten sonra 1,14 dolar seviyesinde işlem görüyor. ADA boğaları 1,2 dolar direncini kırarsa, büyük olasılıkla bir sonraki direnç seviyesini 1,50 dolarda test etmeyi hedefleyecektir. Aşağı yönde, destek 1,06 dolar ve 1,02 dolar seviyesinde, ardından son yükseliş hareketinin %50 Fibonacci geri çekilme seviyesi 0,98 dolarda mevcut. Piyasa oynaklığı, üst bant 1,3 dolar fiyat seviyesine doğru uzanırken Bollinger bantları genişlemeye başladığından önemli ölçüde arttı.

Cardano price analysis: ADA trades at $1.18 as the bullish trend follows 2

1 günlük fiyat grafiğindeki teknik göstergeler, yükseliş eğiliminin varlığına işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 seviyenin üzerinde ve kuzeyi gösteriyor, bu da boğaların piyasa momentumunu kontrol ettiğini gösteriyor. MACD de yükselişte ve sıfır çizgisinin üzerinde, bu da satın alma sinyalini doğruluyor.

4 saatlik fiyat grafiğinde Cardano fiyat analizi: ADA 1,2 dolarda dirençle karşı karşıya

ADA 4 saatlik fiyat grafiği, altcoin’in yükseliş eğiliminde olduğunu ve 1,2 dolar seviyesinde dirençle karşılaştığını gösteriyor. Bu direncin üzerinde bir kırılma, ADA fiyatlarının yakın vadede 1,50 dolara yükseldiğini görebilir. 50 günlük SMA şu anda ADA için güçlü bir destek görevi görüyor. Aşağı yönde, ADA fiyatları 50 günlük SMA’nın altına düşerse, 1,06 dolar ve 1,02 dolar ve ardından 100 günlük SMA 0,94 dolarda destek bulabilirler. 4 saatlik fiyat grafiğindeki MACD yükselişte ve alım sinyalini gösteren sinyal çizgisinin üzerinde bulunuyor.

Cardano price analysis: ADA trades at $1.18 as the bullish trend follows 3

4 saatlik fiyat grafiğindeki teknik göstergeler, ayıların kontrolü kaybettiğini ve yakın vadede boğaların piyasa ivmesini devralacağını gösteriyor. RSI 50 seviyesinin üzerinde ve kuzeyi gösteriyor, bu da alıcıların ADA fiyat hareketini kontrol ettiğini gösteriyor. MACD yükselişte ve sıfır çizgisinin üzerinde, bu da satın alma sinyalini doğruluyor.

Cardano fiyat analizi sonucu:

Cardano fiyatı bugün boğaların lehine hareket ediyor. Mevcut satın alma baskısı, ADA fiyatlarının yükseldiğini ve 1,1 dolar seviyesinin üzerinde sağlam bir konsolidasyon oluşturduğunu gördü. Güçlü yükseliş son birkaç gündür mevcuttu ve ADA fiyatlarının Binance’de 0,98 doların en düşük seviyelerinden 1,18 doların en yükseğine doğru hareket ettiğini gördü. Dikkat edilmesi gereken kilit direnç seviyesi 1,2 dolar ve bunun üzerinde bir kırılma, altcoin’in yakın vadede yeni zirvelere yükselmesine neden olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin