featured

Bu altcoin emin adımlarla daha yüksek seviyelere doğru ilerliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Stellar, 0,243 dolara kadar yükseldi. XLM yükseliş trendine devam edecek gibi görünüyor.

Stellar bugün yapılan fiyat analizine göre artan yükseliş eğiliminde. XLM’nin piyasa değeri, sürekli yükseliş dalgasının piyasayı ele geçirmesiyle geçtiğimiz hafta yükseliyor. Fiyat son 24 saatte de bir yükseliş hareketi yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin 0,243 dolardan işlem görüyor. Düşüş direnci çok düşük olduğu için daha fazla yükseliş hareketinin gerçekleşmesi oldukça olası.

XLM 1 günlük fiyat grafiği analizi: Yükseliş rallisi bir sonraki hedefine doğru ilerliyor

Bir günlük Stellar fiyat analizi, kripto para biriminin değerinde önemli bir iyileşme olduğundan bugün için güçlü bir yükseliş eğilimini doğruluyor. Alıcılar tarafından gösterilen çaba, geçen hafta boyunca övgüye değer ve kalıcı olmaya devam etti. Bugün ise fiyat 0,243 dolara kadar yükselen bir hareketi kapsadığı için koşullar yine boğaları destekliyor. Stellar böylece 0,218 dolarda bulunan MA’nın üzerinde işlem görüyor.

altcoin XLM

Bir günlük fiyat grafiğindeki volatilitenin artması, yaklaşan fiyat trendleriyle ilgili oldukça cesaret kırıcı bir haber. Üst Bollinger bandı şu anda 0,239 dolarda iken alt Bollinger bandı ise 0,174 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 60,27’ye ulaştı ve yakında aşırı alım bölgesine de girebilir.

Boğalar, 0,243 dolara kadar olan seviyeler ile istikrarı yeniden kazanıyor

Saatlik Stellar fiyat analizi, son birkaç saat içinde XLM değerinde güçlü bir artış tespit edildiğinden alıcıları destekliyor. Boğalar kendini pazardaki lider konumlarını yeniden kazanmaya adadı ve şimdiye kadarki ilerlemeleri de oldukça büyüleyici oldu. Fiyat, yükseliş hareketleri ile birlikte son dört saatte 0,243 dolara yükseldi.

Erken saatlerde güçlü bir yükseliş eğilimi piyasayı kontrol ediyor olsa da, ayıların kontrolü ele geçirdiği durumlar da oldu. Ancak şimdi durum yine alıcıların lehine dönmüş gibi görünüyor. Yükseliş trendi nedeniyle RSI puanı 63,12’ye yükseldi.

XLM için teknik göstergeler, boğalar son birkaç haftadır piyasaya hakim olduğu için alıcılar lehine. Bu nedenle alım tarafında 11, satış tarafında 7 ve nötr tarafta ise sekiz gösterge bulunmaktadır.

Hareketli ortalamalar göstergesi de bir yükseliş sinyali veriyor.

Stellar fiyat analizinde sonuç olarak

Yukarıdaki bir günlük ve dört saatlik Stellar fiyat analizinden de anlaşılabileceği gibi, boğalar hakimiyeti ele geçirmiş durumda. Son 24 saatte de aşırı güçlü bir yükseliş dalgası piyasaya hâkim oldu. Bunun sonucunda da altcoin’in fiyatı 0,243 dolara yükseldi. Yükseliş eğiliminin önümüzdeki saatlerde yoğunlaşması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin