featured

En büyük altcoin’in yükselişi yavaşladı! Gücü tükendi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum‘un fiyatı, son iki hafta içinde 3,200 dolar seviyesini test etmeyi başardı. Ancak Salı günü yeniden düşüş yaşadı. Yatırımcılar, mevcut seviyelerin etrafında yeni yatırımlar yapmak konusunda oldukça çekingen davranıyorlar.

Ethereum, art arda beş işlem seansı içinde kayda değer kazanımlar yaşadı. Ancak geçtiğimiz Salı gününden bu yana bu durum duraklamış görünüyor. 3,200 doların üzerinde yaşanacak belirleyici bir kırılma hareketi paritede daha fazla satın alma fırsatı getirebilir. Altcoin’in fiyat 50 DMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Ethereum’un yerel token’ı olan Ether, mevcut piyasa değeri 364,725,828,783 dolardır. Bu da onu kripto para piyasasında en büyük ikinci coin yapıyor.

Altcoin 2,800 dolara doğru geri çekilebilir

Günlük grafikte, Ethereum’un (ETH) fiyatı yükseliş ivmesi kazanmış görünüyor. Altcoin 3,200 doların üzerinde kapanış yapmayı başardı. Şu anda ETH, yukarı yönlü momentumu sürdürmek için güçlü bir inanç olmadığı için bu seviyelerde tıkanmış gibi. Yatırımcılar, destek noktasına dönüşen direnç bölgesinin yakınında döndü. Hacimler, fiyattaki yukarı yönlü ivmeyi destekliyor.

altcoin grafik

 

Ancak grafikteki ‘Simetrik üçgen’ şeklinin oluşması yatırımcılar arasında kararsızlığa işaret ediyor. Üçgen alt tarafta kırılırsa ETH, 2,800 dolarlık yatay destek hattına doğru geri çekilir.

Ethereum için mevcut önyargı kısa vadede düşüş gösteriyor. Hacim de düştüğü için ETH ivme kaybediyor. Bu da parite için mevcut aşağı görünümü destekliyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 54 endeksinde işlem görüyor. Ancak momentum göstergesi 57’den geriledi. Bu da yatırımcıların parite alım ilgisinin azaldığını gösteriyor.

Ayrıca ETH, halihazırda 50 DMA’nın altında 3,225,31 dolar seviyesi ile mücadele ediyor. Bu da alıcılar için zorlukların mevcut olduğuna işaret ediyor. 2,800 dolar seviyesinin altında yaşanacak kesin bir kırılma, 2,400 dolarlık yatay destek hattına yönelik satış baskısını yoğunlaştırabilir.

Alternatif olarak, kırılma üst uca doğru gerçekleşirse ilk hedef 3,600 dolardaki yatay direnç seviyesinde bulunabilir. ETH belirtilen seviyeyi aştığında, hâkim duygu boğalar lehine dönecek. Bunun sonucunda da altcoin 4,012 dolarda bulunan psikolojik seviyesine sıçrayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin