featured

Bu altcoin, yüzde 20’lik rallisi ile geri döndü! Yükselişinin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan BCH, son 24 saatte kayda değer bir fiyat artışı yaşadı.

Bugün, kripto para piyasası genel olarak bir yükseliş eğilimi içinde işlem görüyor. Grafiklerin yeşile boyanması ile birlikte yatırımcıların da yüzü gülmeye başladı.

Bitcoin Cash (BCH), piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında son 24 saatte fiyat artışı açısından en iyi performans gösteren üç altcoin’den biri oldu. BCH fiyatındaki artışa eşlik eden diğer en iyi altcoin’ler ise Flow (FLOW) ve Conflux (CFX) oldu.

altcoin BCH

Son 24 saat içinde BCH fiyatı 104 dolardan 129 dolara yükseldi. Ayrıca piyasa değerine de 450 milyon dolar ekledi. Bu sıçramanın bir sonucu olarak kripto para biriminin piyasa değeri, %21’den fazla artarak 2,07 milyar dolardan 2,52 milyar dolara yükseldi.

İlginç bir şekilde son sıçrama, kripto para biriminin bu ayın başlarında anlık bir düşüş yaşadıktan ve kısa bir süre için 100 dolarda bulunan temel destek noktasının altına düşmesinden sonra geldi.

Haftalık grafikte BCH’nin fiyatı, en son fiyat artışına kadar nispeten sabit kaldı.

Rallinin arkasındaki sebep ne?

2017’de oluşturulan bir Bitcoin çatalı olan BCH, Çarşamba günü son 24 saatte %7’den fazla değer kazanan ve 40 milyar doları aşan lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) liderliğindeki daha geniş bir pazar rallisinin ortasında fırladı.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Bitcoin’in yukarı yönlü hareketi, Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Stacks (STX) ve Polygon (MATIC) gibi büyük altcoinleri de sırasıyla %8,4, %7,8, %19,7, %6,8 oranlarında yükseltti. Aynı dönemde Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) aynı dönemde %5’ten fazla arttı.

Bu arada, BCH’nin etkileyici rallisine muhtemelen katkıda bulunan bir başka faktör de, Citadel Securities, Fidelity Investments ve Charles Schwab dahil olmak üzere birçok önde gelen kurumsal yatırımcı tarafından desteklenen bir kripto borsası olan EDX Markets’in piyasaya sürülmesidir.

Şu anda Bitcoin Cash, BTC, ETH ve LTC’ye ek olarak EDX borsasında desteklenen yalnızca dört kripto para biriminden biridir.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin