featured

Yatırımcı güveni artıyor: Bu altcoin, bir haftada yüzde 100’ün üzerinde artarak umutları yeşertti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu yılın başlarında kripto piyasası, en iyi altcoin’ler de dahil olmak üzere fiyatların genel olarak düşmesiyle büyük bir darbe aldı. Bu aşamayı takiben piyasa, görece istikrar ve beklenti ile karakterize edilen bir konsolidasyon dönemine girdi. Diğerleri gibi SRM fiyatı da benzer piyasa aşamaları yaşadı. Ancak yatırımcılar, piyasa dinamizmini yeniden alevlendirebilecek bir katalizör arayışındaydı. Bu katalizör, güçlü bir satın alma gücü şeklinde geldi ve piyasada bir canlanmaya yol açtı.

Bugün fiyat neden yükseldi?

Konsolidasyon aşamasında SRM, destek noktası civarında güçlü bir satın alma gücü birikimi gördü. Bu satın alma baskısı oluşumu genellikle bir yükseliş eğiliminin habercisidir. Buna paralel olarak SRM, olumlu piyasa duyarlılığı ve altcoin’e olan artan yatırımcı ilgisini yansıtan etkileyici bir fiyat artışı yaşadı.

altcoin SRM

Geçen hafta, SRM fiyatında %133,90’lık şaşırtıcı bir artış gördü. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,1266 dolar civarında işlem görüyor. Bu fiyat artışı birkaç faktöre bağlanabilir. Konsolidasyon aşamasının ardından piyasadaki genel olumlu hava önemli bir rol oynadı.

Dahası SRM token’ın güvene dayalı zincirler arası ticarete sahip tamamen merkezi olmayan bir türev borsası olarak sunduğu benzersiz teklif, birçok yatırımcının ilgisini çekiyor. Bu ilgi, piyasanın hareketliliğe dönmesiyle birlikte SRM’nin fiyat artışına önemli ölçüde katkıda bulundu.

Sıradaki hareket ne olacak?

Altcoin’in son fiyat artışı, token için umut verici bir geleceğe işaret ediyor. Platformun benzersiz önerisi, sürekli büyüyen DeFi alanındaki yatırımcılar arasında artan bir yankı buluyor. Piyasanın toparlanma belirtileri göstermesi ve merkezi olmayan borsalara olan ilginin devam etmesi ile SRM, yakın gelecekte sürdürülebilir büyüme için iyi bir konumda görünüyor.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin