featured

Gözde altcoin’in fiyatı, yüzde 120’lik artışın ardından yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatı, uzun vadeli çapraz ve yatay direnç seviyelerinden çıkış yaptı. Fiyatta muhtemelen yeniden bir yükseliş trendi başladı.

Teknik göstergeler, devam eden artışı destekliyor. Bu yüzden gözde altcoin’in fiyatı yakın gelecekte artmaya devam edebilir.

Uzun zaman sonra yeniden yükseliş

Haftalık grafik incelendiğinde, SOL fiyatının geçen hafta uzun süredir devam eden alçalan bir direnç çizgisini aşarak bir kırılma yaşadığı görülüyor. Bu hat, Kasım 2021’den beri mevcut ve 600 gündür geçerliliğini sürdürüyordu.

Genişletilmiş yapılardan bu tür kopuşlar genellikle önceki eğilimin sona erdiğini ve ters yönde yeni bir eğilimin başladığını gösterir.

SOL durumunda, fiyat muhtemelen yeni bir yükseliş trendi başlattı. Bu haftaki yükseliş mumu bu olasılığı daha da güçlendiriyor. Fiyat şu anda uzun süredir geçerliliğini koruyan 28 dolar seviyesindeki yatay direnç alanı işlem görüyor.

altcoin SOL

Altcoin’in son çıkış, günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) tarafından desteklense de, henüz onaylanmadı.

RSI şu anda 50 işaretinin üzerinde işlem görüyor. Ancak, haftalık kapanışa iki gün daha var. Bu nedenle RSI’ın bu alanın üzerinde kapanıp kapanmayacağını takip etmek oldukça önem taşıyor.

SOL fiyat tahmini: 40 dolar olabilir mi?

Altcoin’in günlük grafik analizi, 10 Haziran’dan bu yana %120’lik bir artış kaydedildiğini gösteriyor. Bu artış sırasında SOL fiyatı, 17 Nisan’dan beri yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı.

Ayrıca, günlük RSI şu anda 50’nin üzerinde ve artıyor. Bu da kırılmanın geçerliliği için daha fazla destek sağlıyor.

14 Temmuz’da altcoin’in fiyatı, 32,13 dolara dokunarak yeni bir yıllık yüksek seviyeye ulaştı. En yüksek seviye, şimdi destek sağlaması beklenen 26 dolardaki direnç alanının üzerindeydi. Artış devam ederse, bir sonraki direnç olan 38 dolar seviyesinde olacak.

Bu yükseliş SOL fiyat tahminine rağmen, 26 doların altında bir kapanış, 20 dolara keskin bir düşüşü katalize edebilir. Ancak, bunun olacağına dair henüz herhangi bir işaret yok.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin