Kripto para piyasası 1 milyar doların üzerinde
Kripto para piyasası 1 milyar doların üzerinde

Altcoin rallisi ne zaman başlıyor?: Bitcoin şiddetine maruz kalan altcoin’ler yüzde 90 zararda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarı nihayet uzun bir kıştan sonra güneşli günler görüyor olabilir, ancak altcoin’lerin çoğu için işler tamamen pürüzsüz değil. En iyi kripto olan Bitcoin’in artışı birkaç ay önce başladığından beri önemli kazanımlar gördü. En büyük kripto para, Aralık 2017’deki ATH değerinin yarısından biraz daha fazlasını geri kazanmayı başardı.

Altcoin’lerin %67 ATH’lerinden %90 uzak

Bununla birlikte, bu yükseliş çoğu altcoin için geçerli değil. Long Hash tarafından yayınlanan özel bir rapora göre, OnChainFX’te listelenen 160 (% 67) kripto para biriminin yaklaşık 114’ü henüz ATH piyasa değerlerinin %90’ını geri kazanamadı.

Long Hash – Pazar raporu

Bitcoin’e karşı zayıflayan altcoin’ler

Açıkça görüldüğü üzere, Bitcoin kripto kışının sona ermesinden bu yana fiyatını artırıyor, ancak üst kripto para piyasanın geri kalanını emse de, altcoin’ler akışı tam olarak yakalayamadılar. Aslında, Bitcoin altcoin ile karşılaştırıldığında giderek daha değerli hale geliyor.

Nitekim, Bitcoin’in pazar hakimiyeti artıyor. Kritik bir bakış açısına göre, kripto pazarındaki artan Bitcoin egemenliği, trader’ların ve yatırımcıların diğer kriptolardan Bitcoin lehine kaydığını, böylece daha fazla para getirdiğini ve işlem hacmindeki artışa katkıda bulunduğunu göstermektedir.

Altcoin sezonu ne zaman?

Ancak, altcoin yatırımcılarının kafasını karıştıran mevcut piyasa koşulları, altcoin’lerin ölümüne dair net bir gösterge değil. Uzun süredir, trader’lar altcoin sezonunun yakında başlayacağına inanıyorlar, ancak bir süre daha Bitcoin’in ısırıklarına ve dayaklarına katlanmak zorunda kalacaklar gibi gözüküyor. Aslında, birçok kripto analist 2019 yılının ciddi bir altcoin mevsimi için yeterince olgun gözüktüğünü doğruladı.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin