XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!
XRP için kritik gösterge açığa çıktı: Daha önce fiyatı 10 kat arttırmıştı!

American Express söylentileri Ripple’ı hareketlendirdi: XRP yatırımcıları yeni yüksek seviyeler bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyGram ile yakın zamandaki ortaklığa rağmen, XRP yetersiz sonuçlar elde etti. Ancak, sahiplerini 0,376 dolarlık rekor düşüklükten sonra yüzde 5 yükselişle ile ödüllendirdi. Bu hızlı yükseliş hareketi, American Express web sitesinde küresel ödemelerden bahseden viral bir gönderinin ardından fark edildi.

 “Daha Hızlı, Şeffaf ve Yönetilmesi Daha Kolay Olmak İçin Sınır Ötesi Ödemeler” başlıklı yazı, birçok insanı Ripple ve American Express arasındaki erken bir ortaklık hakkında düşünmeye zorladı.

XRP kulanmak parayı e-postaya dönüştürüyor

İstenirse, kurumlar ayrıca sınır ötesi ödemelerde likiditeyi arttırmak için ödeme akışlarında Ripple-XRP kripto para birimini kullanabilirler. Altı büyük ödeme sistemi bu yaklaşımı zaten test ediyor. Ripple’a göre, XRP hem tüzel hem de özel kişiler için döviz değişimini radikal bir şekilde basitleştirerek, para birimini “e-postalar kadar serbest bir şekilde hareket ettiriyor ve tıpkı e-postaların bir sayfada kelimelere dönüşmesi gibi yerel para birimine dönüştürüyor.

American Express web sitesinde yayınlanan web blogundan sonra, diğer tüm kripto paralar ve XRP’nin fiyatı artışa geçti. Ancak, fiyat artışının bu mesajdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı açık değil, fakat zamanlama çok uygun. Yatırımcılar, AMEX blog postasının American Express’ten resmi bir açıklama olmadığı ve duyurunun çok eski olduğunu düşünüyor.

Artan satış baskısına rağmen XRP fiyatları yükseliyor

XRP son 24 saatte %4,98 artışla 0,40 dolardan işlem görüyor. Bu son dalgalanmanın piyasa güçlerinden bağımsız olarak gerçekleştiğine dikkat etmek önemlidir. AMEX blog yazısı bu mitinge katkıda bulunmuş olabilir, ancak yükselişe neden olabilecek herhangi bir teknik neden olup olmadığı hala belirsizdir.

AMEX blog yazısı Ripple onayı anlamına gelmiyor

American Express, RippleNet’in kayda değer bir üyesi olmasına rağmen, amacı işletmeler arasında küresel ödemeleri sorunsuz kılmaktır, AMEX web sitesinde yayınlamak, hiçbir şekilde ripple ürünlerini destekleyen bir banka veya şirket ile ortaklıklar kurma konusunda Amerikan Express’in resmi bir ifadesi değildir. Bu yükseliş eğiliminin AMEX blog gönderisini tetikleyip tetiklemediği açık değil, ancak, XRP destekçileri, kripto pazarında gözlemlenen son düzeltmelere rağmen, yeni seviyeler için umut etmeye devam ediyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin