Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?
Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?

Altcoin rallisi başladı: İşte, değer kazanan kripto paralar ve sebepleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının çoğu yana doğru hareket ettikçe, trader’lar neden bazı sikkelerin havaya doğru ateşlendiğini bulmaya çalışıyorlar. Bitcoin ne yapacağı belli olmasa bazı kripto paralar kendi yolunu çizmeye çalışıyor ve altcoin rallisi daha belirgin hale geliyor.

Altcoin rallisi sırasında Augur %50’den fazla arttı

Augur bu ralliye önderlik ediyor. Merkezi olmayan bahis platformu, yazım sırasında CoinMarketCap’teki en son verilere göre, son 24 saatte %50’den fazla arttı. Bu arada, enerji ekosistemi odaklı Power Ledger (CMC)’da %35 arttı.

Auger, Aternity, Loopring, Power Ledger all up for no apparent reason. Possible Coinbase listing coming soon? from CoinBase

Bu kripto paraların son yükselişi, Loopring, Aeternity ve Zilliqa ile birlikte Reddit’te, önde gelen ABD kripto borsası Coinbase’de listelenebileceği yönündeki spekülasyonları tetiklerken, Augur, Power Ledger ve Zilliqa ise kendi başına büyük gelişmelerde yaşamakta. Altcoin rallisini başlatan bu üç altcoin hakkında önemli gelişmeler ise şu şekilde:

  • Augur platformunda kurulan eşler arası yeni bir tahmin piyasası açıldı.
  • Power Ledger, Newsweek’in ilk Blockchain Impact Ödülleri’ne aday gösterildi.
  • Zilliqa, ayın sonunda gerçekleşmesi beklenen MainNet lansmanı için hazırladığını söyledi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin