bitcoin rhodium

Geleceğin değer deposu olarak görülen Bitcoin Rhodium için yatırımcı rehberi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Rhodium, 17 Ocak ​​2019 tarihinde resmi olarak ilk geleneksel borsası olan Sistemkoin‘de listelenmeye başladı. Diğer borsa listelemeleri zaten açıklandığı için, Bitcoin Rhodium’un kripto yatırımcıları ve madenciler arasında benimsenmesinin büyümesi muhtemel gibi gözüküyor. Bu bağlamda, yatırım stratejinizi oluştururken bilmeniz gerekenlere kapsamlı bir genel bakış sunmak istiyoruz.

Bitcoin Rhodium Nedir?

Bitcoin Rhodium, (ayrıca BTR olarak da bilinir ve kripto para borsalarında XRC etiketi altında listelenir) kripto menkul kıymetlerine uzun vadeli bir yatırım arayan yatırımcılar için güçlü bir çekiciliğe sahip değer deposu niteliğinde olan kripto paradır. BTR arzı kıt olacak şekilde geliştirilmiş bir kripto para. Zira toplam arzı yalnızca 2,1 milyon birim ile sınırlı. Başlangıçtaki arz, sadece bir airdrop ile dağıtılmakta olup, şu anda dolaşımda yaklaşık 825.000 adet BTR bulunuyor. Ayrıca belirtmekte fayda var ki BTR bir Bitcoin forku değildir. X13 PoW algoritmasını kullanan ve 4 MB blok boyutunda benzersiz bir Blockchain’dir. Kaynak kodu ise çok yakında halka açıklanacak.

Bitcoin Rhodium’un kullanım durumu nedir?

Sınırlı arzın yanı sıra, halihazırda bazı yatırımcılar için kurtarıcı bir coin haline gelen BTR, birçok ayırt edici özelliğe sahip.

En belirgin olanı 1 Ocak 2019’da başlatılan Strong Hands programı. Proaktif tasarruf sahiplerini ödüllendirecek ve yeni yatırımları teşvik edecek olan program, aynı zamanda  her yıl tasarruflarını elinde tutan kişilere yüzde 0,5  ila yüzde 30 arasında kazanmayı mümkün kılacak.

BTR, kendisinin, Bitcoin ve Litecoin ile arasındaki doğal yakınsamaya dayanan Crypto Trinity‘nin güçlü bir felsefesini de benimsiyor. Üç coin, farklı yatırım tercihlerine sahip tüm yatırımcı yelpazesini kolaylaştırabilen, piramit şeklinde etkili bir ekosistem oluşturacak.

Ayrıca, BTR kullanım durumunu genişletme yolunda kripto ve değerli metal yatırımcıları için merkezi olmayan bir P2P pazarının uygulanmasıyla kripto benimsenmesini de desteklemeyi amaçlıyor.

Bitcoin Rhodium ticareti nerede yapılabilir?

Ekim 2018’deki ana ağ açılışından sonra, çoğunlukla canlı olan BTR Discord sohbet odasında düzenlenen organik bir OTC pazarı kuruldu. Aralık 2018’in başında BTR, merkezi olmayan bir P2P işlem platformu olan Bisq’te listelendi. O zamandan beri, BTR fiyatı bir ay içinde 10 katı kadar değer kazandı. Bu hafta başında ise BTR 0,007 BTC’ye ulaştı. Ve şu anda platformda 2. token olarak işlem görüyor. Ve son olarak, bu yıl 17 Ocak tarihinde, BTR ilk geleneksel borsası olan Sistemkoin‘de listelenmeye başladı. P2PB2B.io Borsası’ndaki başka bir listeleme ise zaten duyuruldu. Aynı zamanda yakın tarihte CoinMarketCap.com ‘da listelenmeye başlayacak olan BTR,  bu sayede çok daha fazla ilgi görecek.

BTR hakkında daha detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilir, sosyal medya kanalları aracılığıyla ekiple iletişime geçebilirsiniz.

– Bitcoin Rhodium –

Website | Whitepaper | Mining Pool | Explorer

Twitter | Discord | Medium | Telegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin