featured

Altcoin ralli beklentisi büyüyor: İşte analistlerin ETH, SOL ve DOGE tahminleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para analisti Sheldon Sniper, dünkü Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının bir altcoin rallisi için zemin hazırladığına inanıyor. Analist, bugün erken saatlerde bir YouTube videosunda takipçilerine Ether, Dogecoin ve Solana’nın yakın gelecekte yükseliş hareketi için hazır olan en iyi altcoinler arasında olduğunu söyledi.

DOGE ve SOL altcoinleri değer kazanıyor!

Bitcoin dünkü faiz artışının ardından yüzde 1’in biraz üzerinde değer kazandı. Ancak Ether ve Solana gibi önde gelen altcoinler BTC’den daha iyi kazançlar kaydetmeyi başardı. CoinMarketCap’ten alınan veriler ETH’nin yüzde 1,5’in üzerinde değer kazandığını gösterdi.  Bununla birlikte SOL ve önde gelen diğer bir meme token olan DOGE sırasıyla yüzde 3,1 ve yüzde 2,5 değer kazandı.

En son FOMC toplantısı 25 Temmuz ve 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi ve ardından Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası 25 baz puanlık bir faiz artırımı açıkladı. Kripto topluluğu, BTC’nin fiyatı bağlamında tarihi önemi göz önüne alındığında, duyuruları yakından takip ediyordu. Büyük kripto para biriminin FOMC’ye verdiği tepkinin altcoinlerin fiyat hareketlerini belirlediği biliniyor.

altcoin

Sheldon Sniper’a göre, FOMC toplantısının ardından Bitcoin’in hakimiyeti darbe aldı ve bu da en iyi kripto varlıkların yükselmesinin önünü açtı. Kripto tüccarının teknik analizine göre SOL’un kısa süre önce önemli bir destek bölgesinden sıçradığı ve güçlü bir ralliyi tetikleyebileceği ortaya kondu. Tüccar, “Solana şu anda en güçlü altcoinlerden biri.” dedi.

DOGE gelince, kripto tüccarı, 0,11 dolara kadar yükselmesini beklediğini belirtti. Ona göre, meme token son zamanlarda önemli trend çizgilerini aştı ve hafif bir geri çekilme beklerken keskin bir fiyat artışına tanık olacak. Tüccar, bir rallinin yüksek profilli bir influencer’dan gelen bir tweet ile de tetiklenebileceğini ekledi.

Sheldon’ın ETH/BTC’nin 8 saatlik grafiğine ilişkin analizi, lider altcoinin direnç bölgesini 0,064 dolardan geçmeyi başarması hâlinde önemli bir fiyat artışı görebileceğini öne sürdü. Bu yazının yazıldığı sırada ETH 1.875 dolardan işlem görüyordu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin