Terra

Ünlü analist Terra Classic tahminini açıklıyor: LUNC fiyatı yüzde 400 artabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para analisti Javon Marks Terra Classic’in yerel coini LUNC’un, yaklaşık yüzde 400 oranında yükseleceği tahmin ediliyor. Marks, LUNC’un mevcut yatay kanalından çıkmasını ve önemli bir momentumla desteklenerek daha da yükselmesini bekliyor.

Marks, kırılmanın ardından LUNC’un fiyatının daha yüksek seviyelere çıkabileceğini öngörüyor. Ona göre, rallinin hızı o kadar hızlı olabilir ki çoğu kripto kullanıcısı bunu anlayamaz. Kripto analisti, altcoinin gelişen gücü olarak önemli bir destek seviyesi belirlediği 14 Haziran tarihli eski bir tweete atıfta bulundu. Söz konusu tweette, dijital varlığın önemli bir momentum dönüşü sergilediğini belirtti.

14 Temmuz’da Marks, altcoin için yüzde 367’lik bir ralli öngördü. Son tweetinde bu hedefi, bildirilen yüzde 400 psikolojik hedefe çok daha yakın olan yüzde 387’ye yükseltti.

LUNC

Terra Classic topluluğu kısa süre önce topluluğa ait bir cüzdan oluşturulması lehinde oy kullandı. Raporlar, cüzdanın paydaşlara altyapısını yönetme ve dış varlıklara olan bağımlılığı azaltma yetkisi vereceğini öne sürüyor. Teklifin onaylanmasını bir Terra fiyat artışı takip etti. Bu, yatırımcıların platformun merkezi olmayan gelişmelerine olan güveninde bir artış olduğunu gösterdi.

LUNC fiyatındaki artış beklentisi büyüyor!

LUNC’un fiyatı, artıştan bu yana geri çekildi ve elde edilen kazancın neredeyse tamamını kaybetti. Ancak analistler, LUNC için önemli bir ralli potansiyelinin var olduğunda ısrar ediyor. Terra Classic ekosisteminde devam eden gelişmelerin ardından rallinin gerçekleşmesinin zaman alabileceğini öngörüyorlar. Geliştiriciler onaylanan tekliflerden kaynaklanan değişiklikleri uygulamaya çalışırken yatırımcılar ve altcoin sahipleri gelecekte bir fiyat artışı bekleyebilirler.

Altcoinin potansiyel rallisi için daha fazla destek, kripto endüstrisindeki genel duyarlılığa bağlıdır. Nisan 2024’te beklenen Bitcoin rallisinin kripto fiyatlarını yükseltmesi bekleniyor. Son olarak LUNC, yazı yazıldığı sırada 0,00008148 dolardan işlem görüyordu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin