featured

Bu altcoin kritik seviyeleri kırmayı başardı! Bugün daha da fazla yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Tezos için yapılan fiyat analizi bugün yükselişte olduğunu gösteriyor. XTZ dün 4 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını yeniden test etti. Altcoin gece boyunca yatay bir hareket izledi.

Fiyat, bugün sabah 5,60 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıktı. Bu da fiyatın yükselişte olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Fiyat, kısa bir geri çekilmeye yol açacak şekilde yükselirken tutulan 4,92 dolarlık küçük destek noktasını yerine getirmek için geri çekildi. XTZ, 7 dolardaki ana direnç noktasına doğru bir yükseliş için hazır görünüyor.

Aşağıdaki grafikte, XTZ’nin kritik bir kırılma noktasını çoktan geçtiği görülüyor. Bu da, yükseliş hareketi için iyi bir sinyal.

Son 24 saatte Tezos fiyat hareketi

Ichimoku bulut tepesi şimdi 5,62 dolardan; 5 dolarlık yatay direncin üzerine çıkabilmiş olsa da, grafikte görüldüğü gibi bulut hâlâ yoluna devam ediyor. Bu bulut güçlü bir destek sağlar ancak kolayca kırılabilir.

Fiyat, XTZ için iyi bir sinyal olan 7 günlük EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Ancak yine de bulutu aşmak biraz zaman alabilir. Altcoin, günlük grafikte kritik bir noktayı geçerek yükseliş hareketine işaret ediyor. Tezos’un 6 doların üzerine çıkıp bir sonraki direnç noktası olan 7 doları test edip edemeyeceğini bekleyip göreceğiz.

altcoin Tezos grafik

Yakın vadede takip edilmesi gereken bir sonraki teknik seviye, 5,29 dolar ile 5,40 dolar dolar civarında bulunan bir direnç bölgesi. Bu bölgenin üzerinde gerçekleşecek bir kırılma hareketi sonraki günlerde daha fazla fiyat artışına işaret edecektir. Piyasa değeri son birkaç gün içinde yükseldi. Bu da aynı dönemde işlem hacimlerinin de arttığı anlamına geliyor.

Bir sonraki önemli direnç noktası boğa koşusunun önceki ayağında bir destek olan 4,88 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin üzerinde gerçekleşecek bir kırılma daha fazla kazanıma yol açacak ve altcoin’i 7 dolara doğru yolcu edecek.

XTZ 4 saatlik grafik analizi: Altcoin yükselmeye devam edecek gibi mi görünüyor?

4 saatlik grafikte Tezos fiyatının 4 dolarlık desteği bir kez daha test ettiği ve muhtemelen bir geri dönüşü ima ettiği görülüyor.

Tezos’un fiyatı haftalardır yükseliş eğiliminde. 3,1 dolardaki önceki konsolidasyon direnci, ocak ayının sonunda 2,55 dolardaki yeni bir büyük düşük seviyenin kurulmasının ardından 30 Ocak tarihinde kırıldı.

20 Ocak tarihinde direnç noktası destek olarak yeniden test edildikten sonra, XTZ güçlü bir yükseliş başlattı. 9 Şubat tarihinde neredeyse %50’lik bir ralli ile 4,6 dolara ulaştı. Piyasa muhtemelen yakında daha yüksek hareket edecek.

Fiyat istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Eğer altcoin, yeniden 4 dolar seviyesindeki destek noktasını aşağı yönlü kırmazsa yükseliş devam edecektir.

Tezos fiyat analizinde sonuç olarak

Tezos fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Altcoin dün 4 dolarlık destek noktasını yeniden test etti. Ancak bunun üzerinde konsolide oldu ve ana dirence yani 7 dolara doğru başka bir yukarı hareket hazır görünüyor. XTZ’nin bu direncin üzerinde kırılma yaşayabilirse önümüzdeki günlerde önemli oranlarda fiyat artışları görebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin