Altcoin.io, Atomic Swap Wallet’ı geliştiricilere açtı
Altcoin.io, Atomic Swap Wallet’ı geliştiricilere açtı

Altcoin.io, Atomic Swap Wallet’ı geliştiricilere açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan bir kripto para borsası olan Altcoin.io, Atomic Swap Wallet’ı açık bir kaynak haline getirdi. Böylece Blockchain geliştiricileri teknolojiyi öğrenebilir ve daha da geliştirebilir.

Reuters India’nın yakın tarihli bir haberine göre kripto borsa hackleri, 2018’in sadece dokuz ayında 927 milyon dolara ulaştı. 2017’den bu yana bu oran %250 arttı. Korsanların çoğu, bilgisayar korsanlarına karşı savunmasız oldukları için merkezi borsaları hedef alıyor.

Atomik Swap, aracıları kaldırarak işlemleri daha güvenli hale getiriyor ve gizliliği başka bir boyuta taşıyor.

Atomic Swap Wallet nedir?

Altcoin.io CEO’su Andrew Gazdecki ve ekibi, dijital varlıkların çalınmasını önlemek için teknolojik yolları gözden geçirdiler ve daha sonra Atomic Swap’i geliştirdiler.

Gazdecki şöyle söyledi:

Merkezi olmayan bir borsanın geliştiricileri olarak, kullanıcıların tokenlerini kontrol etmesini sağlamak bizim için gerçekten önemliydi. Atomic Swap, her işlemi Blockchain kesinliği ile güvenceye alırken eşdüzey ticarete izin veriyor.

Atomic Swap güvenlik, anonimlik ve ucuzluk özellikleriyle öne çıkıyor. Her bir Atomic Swap, dijital bir sözleşme (HTLC) ile güvenceye alındı. Bu sözleşmeye göre, bir ticaretin gerçekleşmesi için, tarafların her ikisi de serbest bırakılmadan önce paraların alınışını kriptografik olarak teyit etmelidir.

Altcoin.io bu kararın Blockchain’e dayalı büyük projelerin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağını düşünüyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin