Bu altcoin için dipten alım fırsatı geldi mi? İşte cevabı!
Bu altcoin için dipten alım fırsatı geldi mi? İşte cevabı!

Bu altcoin için dipten alım fırsatı geldi mi? İşte cevabı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot , 4 Kasım’dan bu yana 55 dolardan 16,20 dolara düştü ve altcoin şu anda 18,86 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasası bu işlem haftasında çöktü; Bitcoin 35.000 doların altına düştü ve DOT fiyatı baskı altında kalmaya devam ediyor.

Polkadot, yalnızca altcoinlerin değil, her tür verinin veya varlığın blockchainler arası transferini sağlayan açık kaynaklı bir projedir. Dr. Gavin Wood, Robert Habermeier ve Peter Czaban, Polkadot’un kurucuları, Web3 Vakfı ise ekosistemin gelişimi için hibeler sağlar. Bu proje, özel zincirleri, genel ağları ve henüz oluşturulmamış gelecekteki teknolojileri birbirine bağlamak için tasarlandı. Kullanıcılar, Polkadot ağındaki çok çeşitli blockchainlerle birlikte çalışabilir ve Substrate çerçevesini kullanarak sadece birkaç dakika içinde özel bir blockchain oluşturabilir.

Polkadot, kendisini değişikliklere kolayca yükseltebilir

Polkadot, benzeri görülmemiş bir ekonomik ölçeklenebilirliğe sahip ve işlemleri birden çok paralel blockchaine yayarak işlem ölçeklenebilirliği de sağlar. Polkadot için, daha iyi teknolojiler kullanıma sunuldukça, ağın daha hızlı büyümesine yardımcı olur. DOT, Polkadot ağının bir yönetişim tokenidir ve stake ve bond için ağın güvenliğini sağlamaya hizmet eder. Polkadot altcoin sahipleri, küresel yükseltmeler ve Polkadot’ta yapılan değişikliklerle ilgili olarak karar verme sürecine katılma yeteneğini de içeren protokol üzerinde tam kontrole sahip.

DOT tokeni, Kasım 2021’in ilk günlerinde etkileyici bir kazanç elde etti ve 4 Kasım’da 55 dolarlık rekor bir seviyeye ulaştı. Altcoin şu anda zirvesinden %60’tan fazla düşüşte; yine de, Polkadot çok umut verici bir proje ve DOT’un fiyatı Kasım 2021’de gördüğümüz seviyelerde tekrar yükselebilir.

JP Morgan baş küresel stratejisti David Kelly şunları söyledi:

Son elden çıkarmalar, büyük ölçüde Fed’in bu yıl üç faiz artırımı planladığını açıklamasının ardından gerçekleşti. Bu gibi durumlarda, borçlanma maliyeti daha pahalı hale geldikçe risk altındaki varlıklar zarar görme eğilimindedir.

DOT fiyatı ayıların hakimiyetinde

Polkadot (DOT), 4 Kasım’da kaydedilen 55 dolarlık rekor seviyesinden zayıfladı ve teknik analize göre ayı piyasasında kalmaya devam ediyor.

DOT için güçlü destek seviyesi 15 dolar ve fiyat bunun altına düşerse, bir sonraki fiyat hedefi 13 dolar civarında veya daha da altında olabilir. Diğer taraftan, altcoin fiyatı 25 doların üzerine çıkarsa, bu güçlü bir “al” sinyali olur ve 30 dolarda duran bir direnç seviyesine giden yolu açık.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin