Bu altcoin göstergeleri yukarı yön için ipuçları veriyor!
Bu altcoin göstergeleri yukarı yön için ipuçları veriyor!

Bu altcoin göstergeleri yukarı yön için ipuçları veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz iki ay boyunca, MATIC yatırımcıları azalan trend çizgisini kullanarak rallilerde aktif olarak altcoin’in satışını yapıyorlardı. Düzeltme rallisi altcoini %50 oranında düşürerek 0,1744 dolar daha sonra 0,120 dolarlık alt desteğe getirdi. Bununla birlikte, RSI grafiği günlükte pozitif bir ayrışma göstererek yukarı yönlü bir kopuşu işaret ediyor.

Altcoin için önemli göstergeler

  • MATIC satıcıları 200 günlük EMA’yı geçerli direnç seviyesine çevirdi.
  • MATIC’deki gün içi işlem hacmi, %29,5’lik bir kayba işaret eden 662,3 milyon dolar değere sahip.

TradingView Chart

MATIC/USD teknik grafiği, günlük zaman çerçevesi grafiğinde azalan bir üçgen modeli görüntüyor. Bu düşüş formasyonunun etkisi altında parite, Aralık ayının yüksek değeri olan 2,9 dolardan değerinin %50’sini kaybetti.

Azalan trend çizgisinin ve 200 günlük EMA’nın ortak direncinden son zamanlarda reddedilmesi altcoini %13 oranında düşürdü fiyat 1,4 dolara geriledi. Bununla birlikte, formasyonun zirvesine yaklaşan fiyat hareketi yakında bir çıkış verebilir.

Azalan üçgen deseni genellikle devam eden düşüş trendinin devamını destekliyor olsa da. Günlük RSI grafiği, son iki dipte belirgin bir yükseliş farklılığı gösteriyor. Bu gösterge kripto paranın yukarı yönlü bir kırılma için daha iyi bir olasılığa sahip olduğunu gösteriyor.

Altcoin için 1,4 dolarlık destekten yukarı yönlü bir dönüş, alıcıların ana teknik seviyelerin, yani 200 günlük EMA’nın, azalan trend çizgisinin ve 1,7 dolarlık işaretin birleşmesine meydan okumasına izin verecek. Bu direnç seviyelerinin üzerinde bir kırılma ve kapanış, fiyat toparlanmasının ilk işaretini sağlayarak, 2 dolarlık acil hedefe yol açacak.

Aksine, ayılar altcoini 1,4 dolarlık dip desteğin altına çekmeyi başarırsa, artan satış momentumu MATIC fiyatını 1 dolarlık psikolojik desteğe düşürür.

Önemli EMA’nın (20, 50, 100 ve 200) altındaki MATIC fiyat ticareti düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, kripto para grafiği 50 ve 200 günlük EMA’nın düşüş eğilimine yaklaştığını ve piyasada daha da fazla satıcının ilgisini çekiyor. Bununla birlikte, MACD göstergesi, artan yükseliş momentumunu gösteren nötr bölgeye ilerliyor.

Direnç seviyeleri: 1,75 dolar ve 2 dolar

Destek seviyeleri: 1,2 dolar ve 1,4 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin