Yıldız altcoin'de piyasa boğalarının devreye girmesi için ne olması gerekiyor? Teknik analiz
Yıldız altcoin'de piyasa boğalarının devreye girmesi için ne olması gerekiyor? Teknik analiz

Yıldız altcoin’de piyasa boğalarının devreye girmesi için ne olması gerekiyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendisini altın Fibonacci seviyesinden aldıktan sonra, Terra (LUNA), yaygın kazançlar elde ederken bir üst kanalda büyüdü. İleriye dönük olarak, trend çizgisi desteğinin (beyaz) altındaki herhangi bir yakınlık, altcoin’i %23,6 Fibonacci desteği yeniden testi için destekleyecek. Bunu takiben, sıkı faz kaybolurken alt muhtemelen uçucu bir faza girecekti. Yazım sırasında, LUNA 85,16 dolardan işlem görüyor.

LUNA 4 saatlik grafik

27 Aralık’taki ATH’sinden bu yana LUNA, kritik fiyat noktalarını test etmek için düştü. Altcoin, önümüzdeki 35 gün içinde değerinin yarısından fazlasını kaybetti. LUNA 20 Şubat’tan 2 Mart’a kadar %108,62 yatırım getirisi sağlayan bir yükseliş gerçekleştirdi. 4 saatlik grafiğindeki yukarı kanal salınımı, alt birimin 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) üzerine sıçramasına yardımcı oldu. LUNA 94 dolara yaklaşırken, ayılar keskin bir geri çekilmeyi körüklemek için devreye girdi. Ayrıca, altcoin bu dirençten bir geri dönüş gördü.

Şimdi, 20 EMA destekten anında dirence çevrildiğinden, 83-84 dolar aralığının altında bir kapanış, altcoin’in 50 EMA’sını test etmesine neden olacak. Eğer ayılar sürekli güç uygulamaya devam ederse, %23,6 desteğine doğru bir düşüş daha görülebilir. Diğer taraftan, boğalar trend çizgisi desteğini (beyaz) savunursa, RSI ile gizli bir yükseliş ayrışması anlamına gelir.

LUNA fiyatını ne bekliyor?

RSI, geçen haftadan bu yana aşırı alım seviyesinden istikrarlı bir şekilde düştü. Sonuç olarak, düşüş eğilimi göstermek için orta çizginin altına düştü. Şimdi, trend çizgisi desteğine doğru daha fazla düşüşü önlemek için 45 puanlık destek hayati önem taşıyor.

Sonraki birkaç mum çubuğu, daha fazla düşüş trendini doğrulamak için kritik öneme sahip. Kritik desteğin altına bir düşüş, LUNA trend belirleyen bir hamle yapmadan önce 80 dolarlık bir teste neden olabilir. Yatırımcılar, altcoin değer algısını etkileyen daha geniş duyarlılığı yakından takip etmeli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin