featured

Shiba Inu yakım oranı yüzde 87’lik bir düşüş yaşarken Shytoshi Kusma’nın mesajı heyecan yarattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibburn adlı Twitter hesabı, Shiba Inu’nun son yedi günde yaktığı token miktarını paylaştı. Shibburn, son yedi gün içinde 22 işlemde toplam 282,730,986 adet SHIB token’ını yakıldığını bildirdi.

Önceki haftalarda yakılan SHIB miktarının milyarlara ulaştığı görülmüştü. Önceki hafta, 4 milyar adet token yakılmıştı.

Shiba Inu

Son 24 saatte, sekiz işlemde yakılan 45,125,167 adet SHIB token’ı önemli bir miktar olmaya devam ediyor. Ancak, yine de Shiba Inu yanma oranı son 24 saat içinde %87,33 oranında bir düşüş yaşadı.

Yakım oranı düşüşte

Geçen gün yaşanan büyük satışların ardından, Shiba Inu fiyatı yaklaşık %11’lik bir yükseliş kaydetti. Fiyat son 24 saatte %6,87 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0000068 dolar civarında işlem görüyor.

Önceki gün, gözde meme coin büyük bir satış ile karşı karşıya kaldı. Bunun sonucunda %21 oranında değer kaybederek 0,00000549 dolara geriledi. Bunun nedeni, kripto piyasasının SEC baskısının bir sonucu olarak muazzam bir satış baskısına maruz kalmasıdır. Çünkü, altcoin’lerin çoğu da hafifçe toparlanmadan önce %25’e varan önemli kayıplar kaydetti.

Shiba Inu

Piyasada belirsizlik ve sessizlik devam ederken Shiba ekosistem yetkilisi Lucie, Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama’nın güven verici sözlerini paylaştı.

Lucie’nin paylaştığı bir ekran görüntüsüne göre Kusama, FUD devam ederken önümüzdeki aylarda, muhtemelen Temmuz ayı başlarında büyük bir şey geleceğini ima ediyor.

Doğru zaman geldiğinde, sıradaki ‘bir şey geliyor’ fragmanı, ekosistemimize eklemenin bir vitrini haline gelecek. Bunun Temmuz ayı başlarında yapılması planlanıyor. Bu, IRL, MV, blockchain, AI & DAO’ları gezegendeki başka hiç kimse tarafından yapılamayacak şekilde kapsayan bir ürün.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin