Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?
Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

Altcoin fiyatları düşüyor: Peki başka bir altcoin sezonu olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hemen hemen her altkoin şu anda uçurumun içine düşüyor gibi görünüyor. Bitcoin 8.000 dolarda sabit kalıyor ve tüm pazarda hakimiyeti ele alarak büyümeye devam ediyor. Altcoin fiyatları ise düşüş eğilimini devam ettiriyor.

Bitcoin popülaritesindeki artış, altcoinlerin fiyatlarında gerilemeye sebep oldu

Bitcoin’in pazar hakimiyeti, Aralık 2017’de olduğu gibi %48,4’e ulaştı.  Şu anda piyasadaki net görüntü, yatırımcıların altcoinlerdeki fonlarını Bitcoin gibi olan daha istikrarlı ve güvenilir bir para birimine geri taşıdıkları.

Bitcoin’in son zamanlardaki fiyat artışları, kripto paraya daha fazla yatırım yapılmasına neden oldu. Ancak geçtiğimiz aya kıyasla BTC popülaritesindeki artış, altkoinlerin 2017 fiyatlarında gerilemeye sebep oldu.

Altcoin fiyatları çift haneli kayıplarla dik düşüşe geçti!

Çoğu kripto para Wanchain (WAN) gibi her zaman yeni seviyeleri test etmeye çalışıyor. WAN’ın Mart ayı içinde en düşük fiyatı yaklaşık 3.00 dolardı. O zamandan beri fiyat %80’in üzerinde düşüş yaşadı ve şu an 1,59 dolar seviyelerinde seyrediyor.

Piyasanın çoğu, ilk 100 tokenin sadece üçü hariç kırmızı alanda işlem görüyor.  POLY, Binance’de listelenmesi nedeniyle fiyatlarında %36 oranında bir artış gördü. Verge ise Huobi platformuna eklenmesi dolayısıyla %2’lik bir fiyat artışı gördü. En büyük 100 kripto paranın %25’inden fazlası, son 24 saat içinde %25’lik bir düşüşle ile çift haneli kayıplar görüyor.

Bitcoin ETF’si onaylanmazsa atcoinlerin fiyatı artabilir!

Yatırımcılar, şu andaki alckoin kışının, kripto tarihinin en büyük kazanımlarını silip süpürdüğü için endişeli. Ayrıca yatırımcılar bir altcoin boğa koşusu yapacak mı diye merakla bekliyor.

Şu anki piyasa durumu analistlere göre, daha fazla altkoinin kanını göreceğimizi gösteriyor olsa da, birkaç cesur yatırımcı favori projelerine geri alım yapmaya başladı. Piyasada, özellikle de Bitcoin için devasa bir pompa sağlayacak olan potansiyel bir Bitcoin ETF’si kararının geleceğinin garantisi yok. Eğer böyle bir karar çıkarsa Bitcoin baskınlığı daha fazla artar ve altkoinler daha fazla kan kaybedebilir. Eğer ETF onay alamaz, hatta ertelenirse Bitcoin’den diğer kripto paralara doğru aşırı miktarda para akışı olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin