Bu altcoin düşüşe geçerken balina adresleri alım yapmaya başladı!
Bu altcoin düşüşe geçerken balina adresleri alım yapmaya başladı!

Bu altcoin düşüşe geçerken balina adresleri alım yapmaya başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın yerel altcoini XRP, son birkaç haftalık yükselişin ardından düşüşe geçti. Bununla birlikte, küresel dijital varlık piyasası, geleneksel piyasa ile artan korelasyon nedeniyle artan oynaklık altında işlem görüyor. Kripto piyasasının ise toplam değeri 887 milyar dolara kadar geriledi.

XRP fiyatı %41 arttı

Ancak bu mevcut fiyat düşüşü, balinaların satın alması için önemli bir fırsat yarattı. XRP fiyatları son 7 günde %5’ten fazla düşüş kaydederken ilk 10 kripto içerisinde en fazla düşüş kaydeden altcoin oldu. Bitcoin ve Ethereum gibi en büyük dijital varlıkların fiyatları aynı zaman diliminde %5 ve %7’den fazla düştü.

Balinalar ise son işlemlerle birlikte 144,2 milyon XRP tokeni ekledi. Satın alınan XRP tokenlerinin toplam değerinin yaklaşık 66.9 milyon dolar olduğu hesaplanıyor. Ayrıca 35.67 milyon dolar değerinde XRP tokeni ekleyerek en büyük balina biriktirme işlemi cryptoCom kripto borsasından kaydedildi.

Bu arada Balina uyarısı, bir balina cüzdanından Bitstamp kripto borsasına aktarılan 60 milyon XRP tokeninin bir işlemi olduğunu da bildirdi. Taşınan XRP tokenlerinin toplam değerinin 29.22 milyon dolar olduğu hesaplanıyor.

Ripple’ın en kârlı tokeni

XRP, son 30 gün içinde yükselişe geçen 10 kripto arasında tek altcoin oldu. XRP fiyatı son 30 günde %41 oranında arttı. Yazım sırasında ortalama 0,48 dolar fiyatla işlem görüyor. Ripple’ın yerel kripto parasının 24 saatlik işlem hacmi %70 artarak 2,7 milyar dolara ulaştı. Bununla birlikte, XRP tokeni, SEC’in uzun süredir devam eden yasal sorunlarıyla karşı karşıya kalmasına rağmen 24.1 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin