Bu altcoin'de yakımlar çılgın miktara ulaştı! Devasa ralli kapıda olabilir
Bu altcoin'de yakımlar çılgın miktara ulaştı! Devasa ralli kapıda olabilir

Bu altcoin’de yakımlar çılgın miktara ulaştı! Devasa ralli kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşık 205 gün önce, Ethereum ağı, Ethereum İyileştirme Önerisi (EIP) 1559’u uygulayan Londra hard fork aracılığıyla bir yükseltme yaşadı. Toplam 2 milyon adede yaklaşan yakılmış ETH miktarı ile 7 milyar dolara yakın ETH’nin yakıldığı bildirildi.

Yakılan ETH miktarı 2 milyona gelirken dakikada 3,57 ETH yakılıyor

Ethereum (ETH) ağı yaklaşık 1.915.220 Ethereum yaktı ve metrik iki milyona yaklaşıyor. EIP-1559 iyileştirmesi 5 Ağustos 2021’de eklendiğinden, topluluk günlük olarak ne kadar ether yakıldığını gözlemleyebiliyor. Bu haberin yazıldığı sırada, 24 saatlik yakım oranı dakikada 3,57 ETH veya her 60 saniyede bir 9.809,16 dolar civarında.

EIP-1559, protokoldeki işlem başına taban ücrete bağlı algoritmayı değiştiriyor ve taban ücreti takıyor. Ethereum savunucuları, zamanla ethereum (ETH) deflasyonuna yarayan bu fikrin hayranı oldular. Londra hard forku uygulandığında, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin Bloomberg’e EIP-1559’un Londra’nın en önemli parçası olduğunu söyledi.

İşlem ücretleri dinamik

Londra yükseltmesinden haftalar sonra, EIP-1559, Blockchain üzerinde (birinci katman) işlemler göndermeye çalışırken kullanıcıların uğraştığı yüksek işlem ücretlerini etkilemedi. Aslında, Londra yükseltmesinden sonraki ay, ETH’nin ortalama ücretleri işlem başına 59 dolara fırladı. Bugün bir Ethereum (ETH) transferini gerçekleştirmek için ortalama işlem ücreti, işlem başına 0,006 ETH (16.61 dolar) veya 31,3 gwei ile çok daha düşük.

Bu arada zincirdeki en büyük gaz yakıcı, EIP-1559 aracılığıyla 6,9 milyar dolarlık Ethereum’u yok eden NFT pazarı Opensea. Bu haberin yazıldığı esnada, önde gelen NFT pazarı 14.635.232 ETH transferinde 790.499.348 dolar değerinde yaklaşık 229.916 ETH yaktı.

bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin