Bitcoin fiyatı saniyeler içinde 6.190 dolardan 6.388 dolara çıktı
Bitcoin fiyatı saniyeler içinde 6.190 dolardan 6.388 dolara çıktı

Altcoin, zaman içinde Bitcoin ile rekabet edebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, haziran ayındaki kısa bir fiyat yükselişinden sonra kripto para dünyasındaki hakimiyetini Altcoin ve diğer piyasa kapitalizasyonlarına çok az yer bırakacak şekilde yükseltiyor. Şu anda, Bitcoin dijital para birimlerini domine ediyor, koşullarını belirliyor ve onlara yol gösteriyor. Bitcoin’in tekeli, küçük paraların kaderlerini kendi ellerinde kontrol altına almalarına izin vermiyor.

Casey’den Bitcoin ve Altcoin açıklaması

Coindesk Danışma Kurulu Başkanı Michael J. Casey’e göre tüketicilerin, Altcoin’e karşı güvensiz olmaları nedeniyle şartlar henüz olgunlaşmış değil. Casey, dijital para birimi endüstrisinin yetişkinliğe doğru ilerlemesi ve ana akım bir model olarak ele alınması gerektiğini savunuyor. Altcoin’e olan güvensizliğin ardındaki temel neden, aldatmacalarla dolu olmaları ancak Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimi devleriyle rekabet etmek isteniyorsa o zaman bir miktar olgunluk gerekiyor.

Casey şöyle söyledi:

Yeraltındaki deliklerden çıkıp daha genel bir nüfusa ulaşmaya çalışın.

Kripto piyasasının iki büyük hatası

Casey’e göre, gelişen bir kripto para piyasasında iki büyük hata var. Birincisi politika yapıcıların yetersiz bilgisi ve ikincisi genel nüfusun zayıf anlayışıdır. İnsanlar tüm sanal dünyada olduğu gibi dijital paradan korkarlar ve ellerinde tutmak istemezler. İnsanların kripto para ve onun nasıl çalıştığı konusunda eğitilmeleri gerekir, aksi takdirde Altcoinler asla gelişmeyecek.

Casey, kripto paraya olan kamu güvenini artırmak için önerilerde bulundu: Politika yapıcıların yasal çerçevede yer alan itibar, belgelendirme, hesap verebilirlik ve tasdik standartlarını geliştirmeleri gerektiğini söyledi. Bunlar, kamuoyunun en son teknolojiye olan güvenini artırmaya yardımcı olacak ve yapılandırılmış sistem, girişimlere yardımcı olacak.

Casey, Altcoin’in aldatıcı varlığı ışığında bazı önemli noktaları gündeme getirdi. Kripto topluluğu halkla temas kurmak ve güven inşa etmek istiyorsa kripto endüstrisinin politikalarında hızlı değişiklikler yapması gerektiğini söyledi. Endüstri net olmazsa Bitcoin diğerlerini çok geride bırakabilir ve bu durumda sonsuza dek binlerce Altcoin gölge altında kalır.

 tokens24

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin