Ripple (XRP) Madonna ile Afrika’daki kimsesiz çocuklara bağış toplayacak
Ripple (XRP) Madonna ile Afrika’daki kimsesiz çocuklara bağış toplayacak

Ripple (XRP) Madonna ile ortaklık kuruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para şirketi Ripple (XRP) Afrika’da yer alan Malavi’deki kimsesiz çocuklara para toplamak için Madonna ile ortaklık kuruyor.

Ripple (XRP) Madonna ile Afrika’daki kimsesiz çocuklara bağış toplayacak

Efsanevi pop ikonu, Pazartesi günü 60. yaşını bağış kampanyası ile kutlayacağını ve tüm bağışların Malavi’de bulunan Umut Evi yetimhanesindeki çalışmaları desteklemek amacıyla Amerikalı senaryo yazarı Michael Berg ile 2006’da kurdukları kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Raising Malawi’ye gideceğini söyledi. Ayrıca Ripple da kampanya dışında bağış yapacak.

Malavi, dünyanın en fakir ülkelerinden biri

Ripple’ın iş operasyonlarından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Eric Van Miltenburg, yardımın önemli olduğunu belirtti. 30 Temmuz’da başlayan ve 31 Ağustos’a kadar sürecek olan kampanya, iki gün içinde 540 kişiden Facebook sayfasına göre 60 bin dolarlık hedefin neredeyse yarısı olan 26 bin dolardan fazla para topladı.

Madonna, bağış toplama etkinliği için gönülden hizmet edeceğini söyledi. Uluslararası Para Fonu’na göre Malavi, yoksulluk sınırının altında yaşayan, dünyanın en fakir ülkelerinden biri.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin