featured

Altcoin analizi: Santiment verilerine göre bu iki altcoin boğa koşusuna hazırlanıyor! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analiz firması Santiment’e göre, XRP ve Ethereum’un rakibi Cardano (ADA) yükseliş sinyalinin ardından büyük bir sıçramaya hazırlanıyor olabilir. Santiment verileri, her iki altcoinin de geçen haftaki ralliden geri çekilirken çok sayıda yatırımcının XRP ve ADA birikimlerini zararına sattığını gösteriyor.

ADA ve XRP altcoinleri önemli bir sıçramanın eşiğinde!

Kripto para analiz firmasına göre, ılımlı tüccar kapitülasyonu XRP ve ADA altcoinleri için önemli bir sıçramayı ateşleyebilir.

“Üst düzey kripto varlıkları, geçtiğimiz hafta yaşanan yüksek kâr alımlarının ardından zararına işlem görüyor ve bu da gördüğümüz fiyat düşüşüne katkıda bulunuyor. XRP ve ADA özellikle düşük fiyatlardan yüksek miktarda satış görüyor ve bu da sıçrama şansını artırıyor.”

altcoin

Kripto para liderine bakıldığında Santiment, sırasıyla en az 10 ve 1.000 coin sahibi olanları ifade eden Bitcoin (BTC) köpekbalıkları ve balinalarının, fiyatlar yerel zirvelere yakın seyrederken bile haftalardır agresif bir şekilde birikim yaptığını söylüyor.

“Bitcoin’in köpekbalıkları ve balinaları, fiyatlar 30.000 ila 31.000 dolar aralığında herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor. 17 Haziran’dan bu yana, 10 ila 10.000 BTC adresi 71.000 coin daha biriktirdi ve bu da 2,15 milyar dolara denk geliyor.”

Firma ayrıca tarihsel olarak ralli için bir gösterge görevi gören yeni adreslerin, radarın altında istikrarlı bir şekilde büyüdükçe Ethereum’un zincir üzerinde yükseliş sinyali verdiğini söylüyor.

“Ethereum’un ağ büyümesi bir şekilde sessizce yükselişe geçti. Yeni adresler artan bir hızla yaratılıyor ve bu da nihai piyasa değeri büyümesi için bir sinyal. ETH 1.900 doların hemen altında seyrederken bu yükseliş farklılaşmasını izleyeceğiz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin