featured

Bu altcoin, yüzde 22’lik rallisini uzun vadede devam ettirebilir! İşte, takip edilmesi gereken kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Stacks (STX), geçen hafta uzun vadeli bir destek alanından sıçradı ve 20 Haziran’da yükselişini hızlandırdı.

Fiyatın, onu yeni bir yılın en yüksek seviyesine çıkaracak uzun vadeli bir yükseliş hareketinin ilk aşamalarında olması mümkündür.

Destek doğrulandı

STX’in fiyatı, Şubat ayında uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Ardından gelen artış hızlı oldu ve 20 Mart’ta 1,31 dolar ile yeni bir yıllık yüksek seviyeye ulaştı.

Ancak, altcoin’in fiyatı 1,20 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasından çıkamadı. Bunun yerine reddedildi ve en yakın destek olan 0,50 dolara düştü

Bu düşüşe rağmen STX,  geçen hafta 0,50 dolar bölgesinden sıçradı ve burayı destek olarak onayladı.

altcoin STX grafik

Teknik göstergelerden RSI, sıçrama gerçekleşmeden önce 50 işaretinin altında işlem görüyordu. Ancak fiyatın yükselmesinin ardından o da hızla 50’nin üzerine çıkarak yükseliş bölgesinde işlem görmeye başladı.

STX fiyat tahmini:

Daha kısa vadeli günlük zaman diliminden yapılan teknik analiz, STX fiyatının uzun vadeli bir artışın ilk aşamalarında olabileceğini gösteriyor. Bunun temel nedeni dalga sayısından gelmektedir.

Sayım, yılın en yükseğine yol açan artışın, beş dalgalı yukarı yönlü hareketin bir parçası olduğunu gösteriyor. Ardından, takip eden düşüş tamamlanmış bir düzeltmedir. Sayım doğruysa, STX fiyatı, düzeltmenin sonu olan 0,50 dolarlık uzun vadeli yatay destekte sıçradıktan sonra yeni bir yükseliş hareketine başladı.

Günlük grafikteki fiyat hareketi de bunu destekliyor. Çünkü altcoin’in fiyatı başlangıçta bu desteğin altına düştükten sonra 0,55 dolarlık küçük yatay destek alanını geri aldı.

Son olarak, günlük RSI alçalan bir trend çizgisinden çıkarak ve 50 işaretinin üzerinde işlem görmeye başladı. Bu da yükseliş trendinin başka bir işaretidir.

Bir sonraki artış bir öncekiyle aynı uzunluğa sahipse, STX fiyatı 1,54 dolara yükselecektir.

Bu yükseliş fiyat tahminine rağmen, geçen haftanın en düşük seviyesi olan 0,44 doların altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda düşüş eğilimi bir süre daha devam edebilir.

Bu durumda, altcoin’in fiyatı yılın en düşük seviyesi olan 0,15 dolar bölgesine gerileyebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin