Algorand fiyat analizi: Düşüş eğilimi devam edecek mi?
Algorand fiyat analizi: Düşüş eğilimi devam edecek mi?

Algorand (ALGO) fiyat analizi: Düşüş eğilimi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ALGO token fiyatı, Eylül 2021’den bu yana uzun vadeli bir alçalan direnç çizgisinin altına düştü. Aşağı yönlü bir trend çizgisinin altındaki hareketler, trendin düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Fiyat bu hafta çizgiden çıkmaya çalışsa da bu başarısız oldu. Aksine, ALGO reddedildi ve aşağı yönlü yutan bir mum çubuğu oluşturma sürecinde. Yutan ayı formasyonu, daha düşük fiyatların geleceğine işaret eden teknik bir grafik formasyonudur.

Algorand (ALGO) Haftalık Fiyat Hareketi

ALGO söz konusu olduğunda, düşüş hareketini doğrulamak için haftalık 0,216 doların altında bir kapanış gereklidir. Bu durumda, bir sonraki destek ortalama 0,170 dolar fiyatla olacaktır.

Algorand fiyat tahmini: Tersine dönüş mümkün mü?

Algorand fiyat tahmini, düşüş eğilimine işaret eden teknik analizler ve göstergelerle karşı karşıyadır. Fiyatın yatay direnç alanından gelen (0,235 dolar) üç ret, düşüş eğilimini destekleyen önemli bir neden olarak ortaya çıkıyor. Ayrıca, fiyatın yılın başından beri artan bir destek hattına ulaşması ve RSI’nin düşük seviyelerde seyretmesi de düşüş eğilimini teyit ediyor.

Algorand (ALGO) Fiyat Tahmini

Bu durumda, eğer fiyat destek hattını kırarsa, düşüş eğilimi daha da güçlenebilir. Ancak, fiyatın 0,235 dolarlık direnç alanının üzerinde bir günlük kapanış yapması durumunda, yükseliş eğilimi gösteren bir trend başlayabilir. Bu durumda, ALGO fiyatı 0,295 dolar civarındaki yıllık yüksek seviyelere ulaşabilir.

Bu tahminler yalnızca teknik analizlere dayanmaktadır ve piyasada beklenmedik gelişmeler yaşanabileceğini unutmamak gerekir. Bu nedenle, yatırım kararları verirken başka faktörleri de dikkate almak önemlidir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin