Bitcoin ve Ethereum fiyatları haftanın en düşük seviyesine geriledi! Düşüş nerede son bulacak?
Bitcoin ve Ethereum fiyatları haftanın en düşük seviyesine geriledi! Düşüş nerede son bulacak?

Bitcoin ve Ethereum fiyatları haftanın en düşük seviyesine geriledi! Düşüş nerede son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar son zamanlarda bir boğa koşusu yaşadıktan sonra konsolidasyona girdi ve Bitcoin, 19 Nisan’da bir haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bugünkü kırmızı dalganın ardından fiyatlar seansın başlarında 29.000 dolar seviyesinin altına düşme eğilimi gösterdi. Ethereum da düşüş yaşayarak 2.000 doların altına indi.

Bitcoin

Bitcoin, fiyattaki son artışların ardından Çarşamba günü piyasaların konsolide olmaya başlamasıyla düşüş yaşadı. Salı günkü 30.470 dolarlık yüksek seviyenin ardından BTC/USD, günün erken saatlerinde 29.102 dolarda dip gördü. Düşük seviye, Bitcoin’in fiyatının en son 10 Nisan’dan bu yana 29.000 doların altında olduğu en düşük noktaya ulaşmasına neden oldu.

Genel olarak, 14 günlük göreli güç endeksi (RSI), 59.00’da bir tabanın altına düştüğü için bugünkü satış gerçekleşti. Bu yazı yazılırken, endeks 54.97’de seyrediyor ve bir sonraki görünür destek noktası 55.00’de bulunuyor. Eğer bu seviyeye ulaşılırsa, BTC’nin 28.600 dolardan işlem görme olasılığı yüksek görünüyor.

Ethereum

BTC’ye ek olarak, Çarşamba günü yaşanan kırmızı dalga Ethereum’u (ETH) da etkiledi ve fiyatı 2.000 doların altına düşürdü. ETH/USD bugün erken saatlerde 1.967 dolar seviyesine düştü ve bu, 24 saat öncesinde zirve yaptığı 2.121 dolar seviyesinden gerçekleşti. Bu düşüş, Ethereum’un son fiyat tabanı olan 2.030 dolar seviyesinin altına düşmesi ile gerçekleşti ve bazıları fiyatın daha da düşerek 1.830 dolar seviyesine ulaşacağını tahmin ediyor.

Son günlerde ETH, nispeten fazla alıcı tarafından satın alındı ve RSI haftaya başlarken 75,00 seviyesinin üzerine çıktı. Bu durum, ayıların piyasaya geri dönmesine neden oldu ve RSI’nın şu anda 55,00 okumasına düşmesine yol açtı. ETH’nin 1.900 doların altında işlem görmesini sağlayacak olan satıcılar için 51,00 seviyesi bir hedef olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin