featured

ALGO yeni aya yükseliş trendi ile giriş yapmaya hazırlanıyor: İşte kritik seviyeler ve fiyat hedefleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ALGO fiyatındaki uzun vadeli düşüş trendi sona yaklaştığına dair işaretler gösteriyor. Genel arz akışının kırılması yeni bir yükseliş trendi oluşturabilir.

ALGO

Kripto dünyasının gelgitlerinin ortasında, ALGO yaklaşan yükseliş eğiliminin sinyalini veriyor. Uzun vadeli gözle görülür düşüşe rağmen altcoin yeniden kritik direnci hedeflemeye başladı. Fiyat geçtiğimiz ay %35 oranında bir düşüş yaşayarak 0,0885 dolara kadar düşmüştü.  Ancak son gelişmeler iyimser bir gidişata işaret ediyor.

ALGO yükselişe hazır

Altcoin, son 30 gün içinde övgüye değer bir şekilde %12’lik fiyat artışı kaydetti. Böylece ALGO, 0,1081 dolara yükselerek doğrudan genel trend çizgisine meydan okudu. Özellikle, bu yukarı yönlü hareket fiyatın düşüş yolculuğunun sona erdiğinin sinyalini veriyor olabilir.

Gelgitteki bu değişiklik sadece bir anormallik değil. Düşen bir takoz içinde ters bir baş ve omuzun takip ettiği boğa modelleri, potansiyel yükseliş kırılmaları için ikna edici kanıtlar sağlıyor. Direnç çizgisinin ötesindeki herhangi bir hareket, güçlü bir yükselişi ateşleyebilir. Bu durumda fiyat hedefleri sırasıyla 0,12 dolar ve 0,14 dolar olacaktır.

Algorand’ın temel gücü ve son zamanlardaki yükseliş ipuçları, onun kripto alanındaki muazzam potansiyelinin bir örneğidir. Sektörün uyarlanabilir doğası göz önüne alındığında, sağlam bir ekosistem tarafından desteklenen ALGO, sürekli gelişen kripto ortamındaki yerini güçlendirerek umut verici bir gelecek yaratmaya hazır.

CryptoNewsLand


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin