featured

Dogecoin (DOGE) için kritik günler: Boğalar savaşa devam ederken giriş için en doğru seviye nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin’in (DOGE) fiyatı, son 24 saat içinde %0,22 oranında bir düşüş yaşadı. Meme coin, fiyattaki hafif düşüşe rağmen hâlâ 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Bugünkü mumun, 20 EMA çizgisinin üzerinde kapanması durumunda fiyat 0,06450 dolarda bulunan direnci test edebilir.

Teknik göstergeler Dogecoin’in kısa vadede önemli bir direnç noktasını test edebilceğini gösteriyor. Ancak satıcılar bunu önlemek için ellerinden geleni yapıyor. CoinMarketCap’e göre meme coin’in fiyatı son 24 saat içinde %0,22 oranında düşerek 0,06187 dolara geriledi.

Dogecoin fiyat analizi

DOGE fiyatındaki hafif düşüş, meme coin piyasası kapitalizasyonunun %0,55 oranında düştüğü bir dönemde gerçekleşti. Sonuç olarak, tüm meme coin’lerin toplam değerinin 14,4 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Dogecoin DOGE

Dogecoin’in son birkaç haftadaki fiyat hareketi, bu dönemde 0,05835 dolar ile 0,06450 dolar aralığında konsolide olması nedeniyle oldukça zayıftı. Buna rağmen meme coin, bu yazının yazıldığı sırada bu konsolidasyon kanalının üst limitine meydan okumaya çalışıyor gibi görünüyor.

Ancak DOGE son 3 günde hem 9 günlük hem de 20 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkmayı başardı ve bu teknik göstergelerin üzerinde işlem görmeye devam etti. DOGE bugünkü günlük mumu 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde, yani yaklaşık 0,06187 dolar seviyesinde kapatırsa, o zaman mevcut yatay kanaldan nihayet kurtulmak için gereken temele sahip olabilir.

50 günlük EMA çizgisiyle de birleştiği göz önüne alındığında, günlük grafikte 0,06450 doların üzerinde bir mum kapanışı meme coin için önemli bir başarı olacaktır. Daha sonra yatırımcılar bu eşiğin üzerindeki bir kapanışı iyi bir satın alma fırsatı olarak tanımlayabilirler. Bu yükseliş senaryosu gerçekleşirse Dogecoin’in fiyatı önümüzdeki iki hafta içinde bir sonraki bariyer olan 0,07195 dolara yükselebilir.

Öte yandan meme coin’in bugünkü işlem seansını 20 günlük EMA çizgisinin altında kapatması yükseliş tezini geçersiz kılabilir. Düşüş senaryosunda, fiyat önümüzdeki 7 gün içinde 0,05835 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test edebilir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin