Akıllı sözleşmelerde kilitlenen Ethereum miktarı borsa arzını aştı! Anlamı ne?
ETH madencilik ödülleri

Akıllı sözleşmelerde kilitlenen Ethereum miktarı borsa arzını aştı! Anlamı ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analiz sağlayıcısı Glassnode tarafından aktarılan bilgilere göre akıllı sözleşmelerde kilitlenen Ethereum miktarı, kripto para borsalarındaki ETH arzını aştı. Uzmanlara göre bunun anlamı, yatırımcıların Ethereum’da yaşanacak hareketleri beklemek yerine büyük oranda DeFi’den kâr sağlamaya yönelmesi.

DeFi’de kilitlenen Ethereum miktarı borsalardaki arzı aştı

Glassnode, DeFi akıllı sözleşmelerinde kilitlenen Ethereum miktarının, merkezi kripto borsalarında depolanan ETH arzını aştığını söyleyen verileri paylaştı. Grafiğe göre ETH transferlerinin hareketi yaklaşık 24 Ağustos’ta ters yönlerde gitmeye başladı. Aynı anda akıllı sözleşmelere kilitlenmiş ETH eğrisi önemli ölçüde yükselmeye başladı.

Binance ve Coinbase gibi merkezi ticaret platformlarında tutulan ETH miktarı ise düşmeye başladı.

Uzmanlar DeFi için ne diyor?

BitMEX CEO’su Arthur Hayes, bir yield farmer olduğunu açıkça dile getiriyor. Erik Voorhees ise yield farming için “sadece başka bir tür kripto dolandırıcılığı” ifadesini kullandı.

ETH’nin şu anda toplu halde gittiği merkezsiz borsalar arasında yakın zamanda piyasaya sürülen Uniswap var. YAM protokolünün ise bir hata nedeniyle çöktüğünü ve yükseltilmiş sürümün henüz başlatılmadığını belirtmekte fayda var.

Sektördeki bazı uzmanlar DeFi konusunda şüpheci olmaya devam ediyor. Tone Vays kısa süre önce merkezsiz finans platformlarını ve sözleşmeleri “ICO’dan daha büyük bir aptallık” olarak nitelendirmişti.

Glassnode ayrıca, Ethereum’a yeni kullanıcıların gelmeye devam ettiğini ve büyük olasılıkla DeFi’de yield farming de dahil olmak üzere potansiyel müşterilerinin ilgisini çektiğini bildiren başka bir grafik paylaştı.

Grafik, sıfırdan fazla bakiye tutan adres miktarının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 47.122.017 adede yükseldiğini ortaya koyuyor.

Bu arada 19 Eylül Ethereum fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz. Analizde hem ETH hem de IOTA’ya dair önemli bilgiler var.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin