Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

19 Eylül Chainlink analizi: LINK için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para yatırımcılarının temmuz ayında başladığını iddia ettiği “altcoin sezonu” son zamanlarda ivme kaybetti. Piyasadaki altcoinlerin çoğu, Bitcoin fiyatının eylül ayının başlarında yaşadığı keskin düşüşten sert bir şekilde etkilendi ve çoğu henüz şoktan kurtulamadı. Chainlink fiyatı ağustos ayında yeni bir ATH’ye ulaştı ve piyasanın geri kalanına büyük fark attı.

19 Eylül Chainlink fiyat analizi

Bitcoin fiyatını yüksek düzeyde bir korelasyonla takip eden LINK, iyileşme kaydederken de BTC’nin peşinden gitti. Ancak son 1 aydaki düşüşü öylesine derinleşti ki neredeyse tüm kripto paralardan ayrıştı. 16 Ağustosta 20,11 dolarla tüm zamanlar zirvesini gören kripto para, ayıların büyük baskısıyla 9,1 dolara dek geriledi.

Blockchain analitik firması Santiment’in verilerine göre, en büyük 100 borsa dışı LINK balina adresi, üç ayda 18,3 milyondan fazla LINK tokeni ile sahipliklerini daha da güçlendirdi (mevcut piyasa değeri yaklaşık 200 milyon dolar). Chainlink yalnızca geçen ay yaklaşık yüzde 50 değer kaybettiği için bu durumun zincir metriğinde oldukça önemli olduğu ifade ediliyor.

Tüm zamanlar zirvesinin yarısına düştü

LINK fiyat hareketleri bu ay son derece ürkütücü. ATH’sinden 9 dolara düştüğünden beri, kripto para birimi bir geri dönüş için mücadele ediyor. Boğalar, aşağı yönlü 1.618 Fib Extension seviyesinin etkisiyle fiyatı 10 dolar fiyat seviyesinin üzerine çıkarmayı başardı. Bu seviyenin üzerindeki hareketin ardından, LINK/USD çifti bu destek bölgesi ile 13,4 dolar seviyesi arasında geziniyor.

Satış baskısı devam ederse ve LINK 10,40 dolarlık fiyat bölgesinin altına düşerse sonraki bağlantı bölgesi 10 dolar. Aşağıdaki destek bölgeleri 9, 8 ve 7,25 dolar fiyat seviyelerinde yer alıyor. Düşüş daha da devam ederse sıradaki destek 6,62 dolar olacaktır.

Eğer olumlu bir senaryo gerçekleşirse ve fiyat yukarı yönlü ivmelenirse satış baskısı başlangıçta 11,62 dolar civarında, ardından 12,60 ve 13,34 dolar civarında gerçekleşecek.

Göreceli güç göstergesi (RSI) şu anda satış baskısının yükseldiğini gösteren düşüş momentumunun sinyalini veriyor. Uzmanlara göre LINK fiyatının aşırı satılmadan önce daha da düşme olasılığı var.

Bu arada 19 Eylül kripto para piyasası geniş analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz. Son 24 saatte piyasada yaşananların tamamını incelemek isteyenler için oldukça önemli bulgular söz konusu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin