Airbnb kripto para ve blok zinciri devrimine hazırlanıyor
Airbnb kripto para ve blok zinciri devrimine hazırlanıyor

Airbnb kurucu ortağı kripto satıcısı SFOX için 22 milyon dolarlık fon ile geri dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal yatırımcılar için ticaret hizmetleri sunmaya karar veren bir kripto para satıcısı, 22,7 milyon dolarlık bir A serisi fon ayırdı. Airbnb kurucu ortağı kripto satıcısı SFOX için 22 milyon dolarlık Fon ile geri dönüyor.

Airbnb kurucu ortağı ve daha birçok kurum platforma destek sağlıyor

Perşembe günü duyurulan platfom SFOX olarak adlandırılıyor. Platform, yeni sermaye finansmanının Tribe Capital ve Social Capital tarafından yönetildiğini açıkladı. Platforma Airbnb kurucu ortağı Nathan Blecharczyk, Y Combinator, Danhua Venture Capital, Digital Currency Group ve daha birçok kişi ve kurum destek sağlıyor.

2014 yılında kurulan SFOX, kurumsal yatırımcılar, yüksek net değerli bireyler ve aile ofisleri için bir ticaret merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Firma, bu yüksek hacimli tüccarlara, farklı kripto para borsalarına entegrasyonlar yoluyla yardım ediyor. Sfox, alım ve satım emirlerinin yerine getirilmesini sağlıyor.

Trif Capital’in kurucu ortağı Arjun Sethi’ye göre, SFOX, kripto para piyasasında yüksek hacimli ticaretin etkisini minimize etmeyi ve ticari likiditeyi desteklemeyi amaçlıyor.

SFOX müşteri sayısını arttırıyor

SFOX, şu ana kadar 9 milyar dolarlık işlem hacmini kolaylaştırdığını duyurdu ve bu yıl içinde müşteri sayılarında 12 kat artış kaydetti.

Yeni fonlama ile SFOX, mevcut ticaret tesisine ek olarak, kripto varlık yönetim hizmetlerinin kullanıma sunulması üzerinde çalıştığını söyledi. Ayrıca önümüzdeki 12 ay içinde işgücünü artırmayı ve daha fazla coğrafi bölgeye yaymayı planlıyor.

Daha önce Airbnb’de büyüme ve iş geliştirme sorumlusu olan SFOX CEO’su Akbar Thobhani, planın müşterilere daha fazla ilgi göstermesi için kripto para varlıklarına daha fazla maruz kalmanın bir cevabı olduğunu söyledi.

Thobhani açıklıyor:

Farklı bir portföyün parçası olarak kripto paraları dahil etmek isteyen kurumlardan sürekli ve artan talebi gözlemlemeye devam ediyoruz. Ancak belirsizlik ve oynaklık nedeniyle bunu yapmakta isteksiz davranıyoruz.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin