featured

Ağustos sonunda satın alınabilecek boğa formasyonuna sahip en iyi 3 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ağustos ayı, temmuz ayındaki düşüşle başlayan trendi devam ettirdi ve önemli sayıda büyük kripto para birimi için genişletilmiş bir düzeltme dönemine işaret etti. Teknik grafikler incelendiğinde, çok sayıda varlık fiyatının birkaç aylık destek seviyelerine geri çekildiği, ancak uzun vadeli yükseliş eğilimini koruduğu görülüyor. İşte güçlü bir toparlanma ve satın alma fırsatı için yükseliş potansiyeli taşıyan seçilmiş kripto paralardan bazıları.

1. XRP fiyat analizi: Boğa formasyonu toparlanmayı başlatabilir…

altcoin

Ağustos ayında kripto para piyasasında yaşanan son düzeltmeye yanıt olarak XRP fiyatı son beş hafta içinde büyük bir düşüş sergiledi. Temmuz ortasındaki en yüksek seviye olan 0,938 dolardan, yüzde 43 düşüşle şu anda 0,52 dolardan işlem görüyor.

Bu düşüş XRP’nin piyasa değerinden önemli bir miktar götürse de haftalık zaman dilimi grafiği bu düzeltmenin fincan ve kulp adı verilen uzun vadeli modelin bir parçası olduğunu gösteriyor. Bu formasyon, trendin tersine dönme potansiyeli sunan makro piyasa diplerinde ünlüdür.

Bu nedenle mevcut geri çekilme 0,5 dolar işaretine yakın uygun bir destek bulursa alıcılar potansiyel bir kırılma için 0,93 dolar boyun çizgisine bir ralli yapacak ve yeni bir boğa koşusu başlatacaktır.

2. SOL fiyat analizi: Ağustos sonunda alt destekte birikim

Ağustos ayında simetrik bir üçgen formasyonunun etkisi altında olan Solana fiyatı son on aydır yatay işlem görüyor. Bu konsolidasyon döneminde fiyat hareketi iki yakınsak trend çizgisi içinde yankılanarak bir sonraki hareketi için ivme oluşturuyor.

Basın saatine göre SOL fiyatı gün içi yüzde 2’lik bir kazançla 20,6 dolardan işlem görüyor. Kripto piyasasında devam eden düzeltme, bu altcoini alt trend çizgisine geri götürüyor. İlgilenen yatırımcılar, güçlü bir toparlanma beklentisiyle bu coini destek trend çizgisinde biriktirebilir.

Bununla birlikte trendin tersine döndüğünün daha iyi teyit edilmesi için alıcıların formasyonun direnç trend çizgisinin ötesinde bir kırılmaya ihtiyaç duyacağını belirtmek önemlidir. Böyle bir kırılma muhtemelen fiyatı 60 dolar işaretine doğru iten bir yükseliş dalgalanmasını tetikleme potansiyeline sahiptir.

3. DOT fiyat analizi: Teknik gösterge boğa yükselişini öngörüyor

agustos

Ağustos haftalık zaman dilimi grafiği alçalan bir üçgen formasyonunun oluştuğunu göstermektedir. Bu grafik düzeni, satıcıların düşüşü uzatmak için ihlal ettiği aşağı eğimli bir trend çizgisi ve sabit yatay destek ile karakterize edilir.

Bununla birlikte momentum göstergesi RSI’ya keskin bir bakış, alıcıların dip desteğindeki kademeli birikimini yansıtmaktadır. Yükselen yükseliş ivmesi, Polkadot fiyatının da genel trend çizgisini kırma fırsatına sahip olduğunu yansıtıyor.

Şu anda DOT coin, gün içine yüzde 0,31 kazançla 4,52 dolar seviyesinde işlem görüyor. Haftalık mum kapanışıyla yukarı yönlü bir kırılma, yükseliş momentumunu yoğunlaştıracak ve fiyatları 5,7 dolar, ardından 7,91 dolar veya 9,7 dolarlık potansiyel hedeflere yükseltecektir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin