altcoin

Ağustos ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilecek 4 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Temmuz ayı Bitcoin ve altcoinler için düşüş ayı oldu. Bu durum özellikle 13 Temmuz’da yılın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra keskin bir düşüş yaşayan Bitcoin (BTC) için belirgindi. Ağustos ayı altcoin piyasası için çok önemli bir ay olma potansiyeline sahip. BeInCrypto, ağustos ayı için tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşabilecek en iyi kripto varlıkları inceliyor.

OKB tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir!

Haziran 2022’den bu yana OKB’nin fiyatı, beş dalgalı bir yukarı yönlü hareketi andıran hızlı bir artış yaşadı. Eğer öyleyse şu anda bu Elliott Dalga sayımının dördüncü dalgasındadır. Teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini belirlemek için Elliott Dalga teorisini kullanır ve trendin yönünü belirlemede onlara yardımcı olur.

Üçüncü dalganın şekli ile birlikte dördüncü dalga olabilecek simetrik bir üçgenin varlığı bu dalga sayımını desteklemektedir. Bu yorum doğruysa OKB’nin fiyatının üçgenden çıkması ve 72,10 dolarlık bir sonraki direnç seviyesine doğru yükselmesi ve tüm zamanların en yüksek fiyatını belirlemesi bekleniyor.

altcoin

Ancak fiyat üçgen formasyonundan ayrılırsa OKB’nin fiyatı için bu yükseliş tahmininin geçersiz hâle geleceğini ve potansiyel olarak 34,3 dolara doğru bir düşüşe yol açabileceğini dikkate almak önemlidir.

Maker (MKR) fiyatı 1.000 doların üzerine çıktı

MKR fiyatı temmuz ayında iki önemli yükseliş gelişmesi yaşadı. 790 günlük alçalan direnç çizgisinden çıktı ve 1.000 dolarlık yatay direnç alanını aştı. Bunlar önemli diyagonal ve yatay direnç seviyeleri olduğundan bunların üzerindeki bir kırılma, trendin yükselişte olduğuna dair güçlü bir işarettir.

Fiyat için bir sonraki önemli direnç 2.100 dolar seviyesinde. Bu, mevcut fiyattan ölçüldüğünde yüzde 70’lik bir artış anlamına geliyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi fiyatın yüzde 410 üzerinde olduğu için kırılması zor bir görev olsa da 2.100 dolarlık alan daha ulaşılabilir.

Ancak 1.000 doların altında bir kapanış bu olumlu tahmini geçersiz kılacaktır. Bu gerçekleşirse yükseliş yapısı geçersiz olacak ve MKR muhtemelen 750 dolardan bir sonraki en yakın desteğe düşecektir.

TomoChain’in fiyatı yükselişi işaret ediyor!

TOMO altcoin fiyatı da kararlı yükseliş işaretleri gösteriyor. Bunun ana nedeni, yılın başından bu yana yüzde 450’lik yukarı yönlü harekettir. Bu artış sırasında TOMO altcoinin fiyatı 95 dolar direnç alanını geri aldı. Bu çok önemli bir seviye çünkü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,90 dolardan önceki son yatay direnç.

Ayrıca dalga sayımı fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını gösteriyor. Sayıma göre fiyat, yılın başında başlayan artışın beşinci ve son dalgasında yer alıyor. Bir trendin yönünü belirlemek için teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini incelemeyi içeren Elliott Dalga teorisini kullanır.

Sayım doğruysa altcoin 0,95 dolar bölgesinde (yeşil simge) devam eden sıçrama dördüncü dalganın sonunu ve beşinci dalganın başlangıcını işaret ediyor. Tüm zamanların en yüksek bölgesine doğru yukarı yönlü bir hareket, mevcut fiyattan ölçüldüğünde yüzde 160’lık bir artış olacaktır. Bu yükseliş altcoin fiyat tahminine rağmen, 0,95 dolar alanının altına bir düşüş ve kapanış, trendin düşüş eğiliminde olduğu anlamına gelecektir. Bu gerçekleşirse geri çekilme 0,70 dolar destek seviyesine kadar devam edebilir.

Ocean Protocol (OCEAN) altcoini uzun vadeli dirençten çıkacak mı?

OCEAN fiyatı, Nisan 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,94 dolardan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Daha spesifik olarak hat 829 gündür yerinde duruyor. Şimdiye kadar fiyat altı başarısız koparma girişiminde bulundu (kırmızı simgeler).

Ayrıca fiyat şubat ayının başından bu yana azalan bir paralel kanal içinde işlem görmektedir. Bu kanallar genellikle düzeltici formasyonlar içerir. Bu nedenle nihai bir kırılma gelecekteki en olası fiyat senaryosudur.

Ancak tüm zamanların en yüksek seviyesi mevcut fiyattan yüzde 460’tan uzakta olduğu için ulaşılması zor olacaktır. Uzun vadeli bir kırılma durumunda daha makul bir hedef, mevcut fiyattan yüzde 190 uzakta olan 1 dolarlık direnç alanı olacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin