featured

ADA kritik desteği kaybetme riski ile karşı karşıya: Boğalar geri dönüş yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA) fiyatındaki son düzeltme, 0,3 dolar seviyesinde uygun desteği buldu. Geçtiğimiz iki hafta boyunca fiyat, tükenmiş yükseliş momentumunu yenilemeye çalışırken yukarıda belirtilen desteğin üzerinde gezindi. Bununla birlikte, kripto alıcılarından gelen birkaç girişime rağmen, altcoin yatay işleme devam ediyor ve yükseliş momentumunda bir zayıflık olduğunu gösteriyor. Satıcılar bunu kendi lehlerine kullanıp fiyatı 0,3 doların altına düşürebilir mi?

Gözde altcoin’in fiyatı, alt destek trend çizgisi bozulmadan kalana kadar yükseliş rallisini uzatabilir. Ancak 0,3 dolarda bulunan desteğin kaybedilmesi durumunda %8,5’lik keskin bir düşüş gelebilir.

ADA için gün içi işlem hacmi 138,6 milyon dolardır. Bu da %13’lük bir düşüş olduğu anlamına geliyor.

26 Temmuz’da gözde altcoin’in fiyatı, 0,3 dolardaki destek noktasından bir sabah yıldızı mumuyla toparlandı. Günlük grafik, yükselen trend çizgisinin yaklaşık altı haftadır piyasa alıcılarına dinamik destek sunduğunu gösteriyor.

Bu güçlü baskıya rağmen, Cardano son dört gün içinde yalnızca %3 oranında arttı ve mevcut fiyatı olan 0,3107 dolara ulaştı. Ayrıca, yeşil günlük mumlara ve azalan hacme bağlı daha yüksek fiyat reddi, genel arzı ve yükseliş momentumundaki zayıflığı gösterir.

ADA Cardano

Ayılar, zayıflayan piyasa duyarlılığından bir miktar destek alırsa fiyatı 0,3 doların da altına düşürebilirler.

Bu olası arıza, toparlanma ihtimalini geçersiz kılacak ve büyük bir düşüşe neden olacaktır. Bu durumda altcoin’in aşağı yönlü hedefleri sırasıyla 0,27 dolar ve 0,25 dolar seviyelerinde olacaktır.

ADA iyileşme rallisini uzatabilir mi?

Cardano için işler aşağı yönlü görünse de, kripto para sahipleri yükselen trend çizgisi bozulmadan kalana kadar yükseliş görünümünü koruyabilirler. Eğer destek bozulmadan kalırsa ve fiyat 0,33 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde bir kapanırsa 0,38 dolara doğru bir yükseliş gelebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin