Nucleus Vision CEO'su: Hindistan, Blockchain uygulamalarına yol vermeye başladı
Nucleus Vision CEO'su: Hindistan, Blockchain uygulamalarına yol vermeye başladı

Nucleus Vision CEO’su: Hindistan, Blockchain uygulamalarına yol vermeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen ay Hindistan, ülkede düzenlenen en büyük Blockchain olaylarından birine şahit oldu. Etkinliğe Goa hükümeti, Telangana ve Nucleus Vision adlı bir Blockchain şirketi ortaklaşa ev sahipliği yaptı.

Nucleus Vision’un CEO’su kripto piyasalarına güveniyor

Nucleus Vision CEO’su ve kurucusu olan Abhishek Pitti şunları söylüyor:

 Dünya çapında piyasaya geri dönmek için sadece birkaç tetikleyiciye ihtiyaç duyuluyor. Hindistan’da yaşananlar, herkese hükümetlerin Blockchain uygulamalarını desteklediğini gösteren bu büyük sinyali veriyor. Kripto piyasaları sadece gelen sinyalleri takip ediyor. Geri dönüşte kesinlikle gecikme oldu. Ancak toplumdaki Blockchain benimsenmesine dayanarak, kripto piyasaları geri gelmek için sadece bir sinyal bekliyor. Şu an küçük bir düşüş olsa da bunun sadece kısa vadeli bir şey olduğunu düşünüyorum.

Bitcoinist, hükümetten bu kadar çok temsilcinin bulunmasının ülkenin Blockchain teknolojisini ve kripto paraları keşfetmeye açık olduğuna dair bir işaret olduğunu belirtti.

Son zamanlarda, Reserve Bank of India ile Hindistan Yüksek Mahkemesi arasında mahkemesinin 5 Nisan tarihli fıkrasını iptal etmek için mücadele ettiği kripto borsaları arasında devam eden bir dava var. Genelge, bankalara kripto para borsaları ile çalışmayı durdurma talimatı vermişti ve üç ay sürmesi bekleniyordu.

Bitcoin’in şu anki hareketi hakkında yorum yapan Pitti, şu açıklamalarda bulundu:

Bu sektörde yer alan insanlar bu hareketi defalarca görmüşlerdir. Blockchain teknolojisinin temel prensipleri ve merkezi olmayan yapısı sebebi ile kaynaklar bütünüyle ayrıştırılır. Dolayısı ile Blockchain’in açıkçası burada kalmaya çalıştığını düşünüyorum.

bitnovosti

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin