Aeternity piyasadaki kanamayı durdurabilecek mi?
Aeternity piyasadaki kanamayı durdurabilecek mi?

Aeternity piyasadaki kanamayı durdurmaya çalışan tek altkoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital bir anahtar çevrilmiş gibi, bu sabah tüm kripto paralar düşüyor. Piyasalar 24 saatten daha kısa bir sürede 30 milyar dolarlık kanamaya maruz kaldı. Piyasa hacmi 375 milyar doların altına düştü ve Bitcoin %6’lık bir düşüşle serbest düşüşe geçti. Bitcoin, yazım sırasında 8.250 dolardan işlem görerek 8.000 dolar destek seviyesine tehlikeli bir şekilde yaklaşıyor. Tüm altkoinler birçok kez çift rakamlı yüzdelerini kaybetmek için, bataklığa sürüklendi. Şu anda yeşil alanda işlem gören ilk 30’daki tek sikke Aeternity (AE). Bu durumda Aeternity piyasadaki kanamayı durdurmaya çalışan tek altkoin oluyor.

Aeternity düşüş piyasasını şu anda olumlu etkiliyor

CoinMarketCap verilerine göre, Aeternity gün boyunca %5 oranında bir artış bildirirken, diğer tüm altkoinler düştü. Bugün sabah saatlerinde Aeternity 4,25 dolar seviyelerini gördü ve bu durum düşüş piyasasını şu anda olumlu etkiliyor. Hafta boyunca AE, geçen Çarşamba günü bu kez 4,29 dolar seviyesinden düşerek %1 oranında değer kaybetti. Aeternity’in aylık görünümü, geçen ay ki seviyesi olan 1,77 dolardan %140’lık bir artışla çok daha iyi. Bitcoin’e karşı AE, 46520 Satoshi’den %10,5’lik bir artışla 51380 Satoshi seviyesine yükseldi. Hafta içinde Aeternity, geçen hafta 47500 Satoshi’den bu yana BTC karşısında %7,5 artış gösterdi.

Aeternity piyasadaki kanamayı durdurmaya çalışan tek altkoin!
Aeternity piyasadaki kanamayı durdurmaya çalışan tek altkoin!

Yeni bir geliştirme güncellemesinin yanı sıra, şu anda fiyat hareketini etkileyen başka herhangi bir etken yok gibi görünmekte. Aeternity, 0.13.0 sürümünü yayınlayacağını belirten paylaşımlar yaptı. Bu bir dizi yeni özellik ve akıllı sözleşme güncellemeleri ile birlikte gelmekte. Aeternity, mevcut çözümler üzerinde bir gelişme olduğunu iddia eden bir başka “geliştirilmiş” Blockchain projesi. Aeternity, eşsiz verimlilik, şeffaf yönetim ve küresel ölçeklenebilirlik sağlamak için tasarlanan yeni bir Blockchain teknolojisi olarak kendini gösteriyor.

Aeternity piyasadaki kanamayı durdurabilecek mi?

Aeternity’in ticareti çoğunlukla yaklaşık %40’ına sahip olan Binance üzerinde gerçekleşmekte. Hacim geçtiğimiz günlerde yaklaşık 22 milyon dolardan 57 milyon dolara çıktı. AE, 929 milyon dolarlık piyasa değeriyle 27. sırada yer almakta.

Toplam kripto para piyasası hacmi geçtiğimiz 24 saatte düşüş yaşadı ve şu anda ticaret yaptığı yerde %7’nin üzerinde bir düşüşle 376 milyar dolara düşüyor. Bu düşüşler piyasa hacminin, Mart ayı sonunda görülen düşük seviyelere geri gönderebileceğini göstermekte. Diğer tüm altkoinler, Asya ticareti sırasında bu sabah kırmızı alanda işlem görmekte. En büyük hitleri alanlar Bitcoin Cash, EOS, Nem, VeChain, Bytecoin ve Zilliqa’dır.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin