Ünlü analist, Ağustos ayında büyük kazanç potansiyeline sahip altcoinleri açıkladı!
Ünlü analist, Ağustos ayında büyük kazanç potansiyeline sahip altcoinleri açıkladı!

Ünlü analist, Ağustos ayında büyük kazanç potansiyeline sahip altcoinleri açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto para yatırımcısı ve analisti Michael van de Poppe, son teknik analizinde bu ay ticaret fırsatları için Injective (INJ), Chainlink (LINK) ve Dogecoin’i (DOGE) izleyeceğini açıkladı. Analiste göre, bu üç altcoin, Ağustos ayında yatırımcılar için önemli kazanç potansiyeline sahip.

Van de Poppe’ye göre, analizinde adı geçen ilk kripto para birimi olan INJ, son 6 ayda piyasada güçlü bir hareket gösterdi. Altcoin, yükselişini sürdürüyor ve INJ’nin pozitif eğilimi devam edebileceğini tahmin ediyor. Ayrıca grafiklerinde iyi bir ivme olduğunu da belirtti.

Ticari girişler açısından van de Poppe, fiyatı 5,40 doların altına düşerse INJ için uzun bir giriş pozisyonuna geçmeyi düşündüğünü açıkladı. Ayrıca, 7 doların altına bir düşüşün başka bir uzun giriş fırsatı olabileceğini kaydetti. Basın zamanında CoinMarketCap, INJ’nin son 24 saat içinde %3,02 artışla 8,17 dolardan işlem gördüğünü belirtti.

Analistin radarında bir sonraki nokta, uzun bir birikim aşamasında olduğunu belirttiği LINK oldu. Ancak teknik göstergeler altcoinin negatif bir trend içinde olduğunu gösteriyor. Bu, van de Poppe’nin mevcut düzeltme devam ederse LINK’in fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde daha yüksek bir dip seviyesi belirleyebileceğine inanmasına neden oldu.

LINK, son 24 saatte %2,12 değer kaybederek 7,14 dolardan el değiştiriyordu. Kripto para birimi ayrıca toplam günlük işlem hacminde %22,63’lük bir düşüş yaşadı. Sonuç olarak, altcoin için 24 saatlik işlem hacmi, yazının yazıldığı sırada 195.785.044 dolar olarak kaydedildi.

Son olarak, van de Poppe, DOGE’un fiyatının daha yüksek bir dip seviyesi oluşturmasını beklediğini paylaştı. Bu gerçekleşirse, analist meme coin’in bir ralliye girebileceğini öngörüyor. Giriş noktası perspektifinden bakıldığında, van de Poppe, DOGE için uzun bir girişin 0,07 dolar civarında olduğunu ve yukarı yönlü hedefin yaklaşık 0,10 dolar olduğunu açıkladı.

INJ’e benzer şekilde DOGE da son 24 saatte %0,74 değer kazanarak 0,07452 dolardan işlem görüyordu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin