featured

29 Temmuz Bitcoin, Ethereum ve XRP fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap’in sıralamasına göre hafta sonu, Bitcoin ve diğer kripto varlıklar için nötr başladı. Özellikle lider kripto varlıklar yatay bir çizgide seyrederek işlem gördü. Bununla birlikte Bitcoin (BTC) fiyatı dünden bu yana yüzde 0,11 oranında artış gösterdi.

Bitcoin fiyat görünümü

Hafif yükselişe rağmen, Bitcoin (BTC) oranı 29.400 dolarlık önemli bölgenin altında kalıyor. Bu da boğaların henüz inisiyatifi ele geçirmeye hazır olmadığı anlamına geliyor. Bu ifade düşen hacim tarafından da doğrulanmaktadır. Bu durumda BTC, önümüzdeki hafta 29.000 dolar bölgesine düşüş yaşayabilir.

BTC basın saatine göre 29,281 dolardan işlem görüyor. ETH/USD Ethereum (ETH) BTC’in yükselişini takip ederek yüzde 0,20 oranında arttı.

Bugünkü yükseliş Ethereum’un (ETH) günlük zaman dilimindeki teknik resmini etkilemedi. Şu ana kadar çok önemli bir şey olmadığından, 1.850-1.900 dolar aralığında devam eden konsolidasyon önümüzdeki günler için daha olası bir senaryo olarak ele alınıyor. Ethereum basın saatine göre 1.873 dolardan işlem görüyor.

 

XRP/USD fiyat analizi

XRP yüzde 0,18 oranında düşerek bir istisna oluşturdu. Ne boğalar ne de ayılar henüz inisiyatifi ele geçirmediği için XRP’nin günlük grafiğinde de benzer bir tablo var. Yukarı yönlü bir hareket ancak alıcılar fiyatı 0,74 dolar bölgesinin üzerine çıkarırsa mümkün olabilir. Bu durumda boğa koşusu devam edebilir. XRP basın saatine göre 0,7089 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin